~meLek~
GalataSaray'ım
su bardağı kaynar suya;
Bir tutam Ihlamur
...
Bir tatlı kaşığının yarısı Rezene
Bir tatlı kaşığının yarısı Anason (sakinleşmesi için)
Bir iki tane Hatmi çiçeğini atıp bardağın üstünü kapatın ve demlenmesini bekleyin.
İçine bir tatlı kaşığı bal koyun.
5 dakika sonra çift kat tülbentle iyice süzerek ılıtın..
Boğaz tahrişine de iyi geliyor.
Bir tutam Ihlamur
...
Bir tatlı kaşığının yarısı Rezene
Bir tatlı kaşığının yarısı Anason (sakinleşmesi için)
Bir iki tane Hatmi çiçeğini atıp bardağın üstünü kapatın ve demlenmesini bekleyin.
İçine bir tatlı kaşığı bal koyun.
5 dakika sonra çift kat tülbentle iyice süzerek ılıtın..
Boğaz tahrişine de iyi geliyor.