• Merhaba Ziyaretçi.
    "Minimalist Fotoğraflar" konulu yarışmamız başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de yarışmada görmek istiyoruz...

2010 Chloe Çanta

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Bayanlar için ayakkabılardan sonra çantalar gelir. Öyle ki ister bir partiye gidiyor olalım, ister alışverişe çantalar hep yanımızdadır. Stili destekleyen aksesuarların başında gelen çantaların rolleri, yeni sezonda değişiyor. İddialı çanta modelleri artık başrolde. Bu sezon, büyük ve gösterişli çantalar yeniden moda. Deri ise 2014 kışının favorisi olacak. Bu ipuçlarından yola çıkarak yeni koleksiyonunda iddialı modellere yer veren Chloe, kışın en güzel çantalarını tasarlıyor.

Bu kış deri çantalar en çok tercih edilen çanta modeli olacak. 2014 modasına damga vuran deri pantolonlar, deri ceketlerin yanı sıra deri çanta ve ayakkabılar da bu kış bizimle olacak. Eldiven, şapka atkı üçlüsü ile buluşan deri çantalar, günlük bir şıklığın kilit parçası olacak.

Kırmızı, siyah ve kahverengi tonlarının yanı sıra, bu kış hemen her renkte deri çanta bulabilirsiniz. Chloe çanta modelleri arasında bulabileceğiniz yeşil, turuncu, saks mavisi deri çantalar, dikkatimizi çeken modellerden. Chloe 2014 koleksiyonunda dikkatimizi çeken bir diğer detay da, yılan ve krokodil derisi oluyor. Bu iki detay da Chloe çanta modellerinde sıkça karşımıza çıkıyor.

aksesuar+5.webp

aksesuar+4.webp

aksesuar+3.webp

aksesuar+1.webp
 
Geri
Top