• Merhaba Ziyaretçi.
    "Minimalist Fotoğraflar" konulu yarışmamız başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de yarışmada görmek istiyoruz...

2010 yılının "En İyi Kamyonu" seçilen Scania karakterinde liderlik olduğunu bir kez d

calactica

Aktif
2s7dl5d.webp

Avrupa ağır ticari araç sektörünün en prestijli ünvanı olarak bilinen “En İyi Kamyon” ödülünü bu sene Scania marka R-Serisi kamyon almaya hak kazandı. 2009 yılında uluslararası karayolu taşımacılığının verimi için en fazla katkıyı yapan markanın seçildiği yarışmada birinci çıkan Scania R-Serisi kamyonun aerodinamik tasarımı, yakıt sarfiyat oranı ve daha verimli sürüş imkanı sunarak şoförü cesaretlendiren yeni sürüş destek sistemi gibi özelliklerin altı çizildi.

Scania CEO’su Leif Östling yaptığı açıklamada, sürekli gelişimin Scania’nın stratejik temel taşlarından biri olduğunu ve bu düşüncenin tüm iş süreçlerinde hakim olduğunu belirterek, Scania’nın En İyi Kamyon ünvanı ile ödüllendirildiği bu yarışmanın Scania’nın başarı ile ürettiği her yeniliğin sürüş konforuna, operasyonel maliyetlere ve üretkenliğe katkıda bulunduğunu doğruladığını iletti.

Jüri Başkanı Gianenrico Griffini’nin açıklamasına göre; günümüzde Avrupa’da rekabetin bir hayli fazla olduğu ağır ticari araç üreticileri arasında özellikle Scania’nın sunmuş olduğu teknoloji harikası R-Serisi kamyon yakıt tüketimi, sürüş ve genel verimlilik konularında yeni standartları belirlemiştir. Scania, jüri üyelerini sadece sürekli gelişim stratejisi ile değil özellikle yakıt tüketimini azaltıp, daha iyi hava dolaşımı sağlayan yenilenmiş, aerodinamik kabin profili ile etkilemiştir. Ayrıca Scania’nın yenilenmiş Opticruise otomatik vites değiştirme sistemi de daha hızlı, yumuşak ve anlaşılabilir yapısı ile en yüksek oyu almıştır.

2009 yılı Aralık ayında Scania markasına teslim edilecek 2010 yılı “En İyi Kamyon” ödülü ile Scania’nın liderliği bir kez daha taçlandırılmış, Scania öncü marka olarak ağır ticari araç sektörünün nabzını tutmaya devam edeceğinin sinyallerini vermiştir.
 
Geri
Top