• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

2011'in Enleri - Güle güle 2011

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
TRABZONSPOR
TRABZONSPOR
Bu bölümde 2011 yılının en'lerini toplayalım mümkünse arkadaşlar. Birkaç konu var hatta haber niteliğinde eknemişti onlar da eklenebilir ve istediğiniz kadar uzayabilir konu :)

Ben birazdan başlarım bu bölümler ilgili içeriklere, desteklerinizi de alalım :)

Magazinsel haberlere geçilmeden, en önemli olan olaylardan ikisini yazayım ben..

-19 Ekim 2011: Hakkari' de 24 asker şehit edildi
-24 Ekim 2011: Van'da 7.2 şiddetinde büyük bi deprem oldu

10 Temmuz 2011 : Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, mahkeme tarafından tutuklandı.

2011 çok çalkantılı geçti..en büyük aşk acımı çektim çekmeye devam ediyorum demicem...etmiyorum çünkü:)

yeni bi işe başladım yoğun ama işimi seviyorum önemli olanda bu olsa gerek...

2011 hüzünlü geçsede 2012 çok güzel olacak..!

Bi an içimden güle güle volkan hoşgeldin gökhan demek geçti nedense:)

2011 çok çalkantılı geçti..en büyük aşk acımı çektim çekmeye devam ediyorum demicem...etmiyorum çünkü:)

yeni bi işe başladım yoğun ama işimi seviyorum önemli olanda bu olsa gerek...

2011 hüzünlü geçsede 2012 çok güzel olacak..!

Bi an içimden güle güle volkan hoşgeldin gökhan demek geçti nedense:)

ilahi kırmızı güldürdün beni:v
2011 benim için sakin ama güzel geçti aynı performansı kendımden 2012 yılında da bekliyorum):

yeşimmm foruma döndü bundan daha ne kötü olabilirki 2011 de..:P.ayrıca beren küstü jeriko emekli moduna geçti :(ve kalmışlar hala evde kalmış pintiler hala pinti eli sıkı ve cimri ;;O ve en önemlisi ben melek gibiyimdim...;;)

Ülkede askerlerimizin şehit olmaları ve Van depremi,
Ailede ise eşimin tıkalı 4 kalp damarının ilaçlarla açılması yoksa sonu ameliyattı.

Geri