• Merhaba Ziyaretçi.
    "Minimalist Fotoğraflar" konulu yarışmamız başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de yarışmada görmek istiyoruz...

2012 Dalgalı Saç Modelleri

yaren*

Herşey olması gerektiği gibi ;)
Özel üye
Güzel bayanların güzel Saçları rüzgârda savruluyor ve ister istemez herkesin dikkatini çekiyor. Saçınızın herkesi büyülemesini istiyorsanız yapmanız gereken çok şey yok. Birkaç basit adımla harika dalgalı saçlara kavuşabilirsiniz.

Merhaba bayanlar 2012 Dalgalı saç modelleri sizi sade ve şirin götericekdir.
Birçok bayanın tarafından sıklıkla tercih edilen dalgalı saç modelleri genellikle kıvırcık saçlar ile karıştırılmakstadır. Dalgalı saçlar, saç hangi uzunlukta olursa olsun güzel görünebilmektedir. Dalgalı saç modelleri ile ilgili birçok çeşit bulunmaktadır ve bu tamamen sizin hayal gücünüzle orantılıdır.bizde sizlere bu sayfamızda 2012 dalgalı saç modellerine örnekler hazırladık.


Dalgalı saçlar için Adımlar
İlk olarak saçlarınızı yıkadıktan sonra havlu yardımıyla kurulayın. Hafif nemli kalmasını sağlayın.
Daha sonra saçlarınızı öne doğru eğin ve hacim veren spreyi sıkın. Biraz da masaj yaparak spreyin dağılmasını sağlayın.
Daha sonra saçı güçlendiren serumu saçınıza uygulayın.
Saçlarınızı tarayın ve şimdi kurutun.
Saçlarınızı tutamlara ayırın ve saç maşasını kullanmadan önce şekil veren spreyi sıkın. Daha sonra maşa yapmaya başlayın.
Saçlarınızın her yerine maşa yaptıysanız toka yardımıyla saçlarınızın üst kısımları tutturun ve maşa işlemini saçınızın en alt kısmından başlayarak yeniden tekrarlayın.
Ellerinizi kullanarak tutamları ayırın ve saçınıza şekil verin.
Son olarak saçınıza deniz tuzu içeren bir sprey sıkın.


Doğal dalgalı saçlar
Kendiliğinden dalgalı saçlara sahipseniz oldukça şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz. Çünkü genellikle doğal dalgalara sahip olmayan kadınlar saçlarını dalgalı gösterebilmek uğruna birçok yöntem denemektedir. Doğal dalgalar yumuşak ve canlı görünmenizi sağlar. Böyle bir saç modeli için şekillendirici kremlerden çok az bir miktar kullanabilirsiniz.


Uzun saçlarınız için dalgalar
Uzun saçlı bayanlara dalgalı modellerin oldukça iyi sonuçlar verdiğini söyleyebiliriz. Uzun saçlara sahip birçok kadın dalgalı modelleri bu nedenle tercih etmektedir. Hoş bir akşam yemeği daveti için saçlarınızı dalgalandırabilir ve tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.


Kısa saçlarınız için dalgalar
Kısa dalgalı saç modellerinden hoşlanan biriyseniz kısa saç kesimi sizin için idealdir. Katlı kesimlerde en az 6 ay süresince dalgalı bir görünüm elde etmek kolaydır. Saçlarınızı her yıkama sonrasında kurulamak yerine kendi kendine kurumasını beklemeniz doğal bir dalgalanma için önemli ve yararlıdır.


Buradaki saç bakım ürünlerini kullanarak muhteşem dalgalara sahip olabilirsiniz bayanlar.
Hacim veren sprey
Güçlendirici sprey
Saç spreyi
Deniz tuzu içeren sprey
Maşa
Saç kurutma makinesi
Saç bandı
Toka
Bu bakım ürünleri dalgalı saçlara sahip olmanız için yeterli sanırım birazda el beceriniz olmalı kolay gelsin
 
Geri
Top