• Merhaba Ziyaretçi.
    "Minimalist Fotoğraflar" konulu yarışmamız başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de yarışmada görmek istiyoruz...

2012 Hicri Yılbaşı Mesajları

Paradoks

... Elif ...
Özel üye




2013 Hicri Yılbaşı Mesajları

Tebliğ hicreti doğurmuş, hicret ise tebliği yoğurmuştur. Kısaca hicret Müslümanlar için bir milattır. Hicri Yılbaşınız mübarek olsun.

Hicret; Allah’a ve O’nun kutlu elçisi rahmet peygamberine gönülden bağlılığın bir ifadesi, dostluğa, kardeşliğe, medeniyete, ilme ve irfana açılan yolculuğun hikâyesidir.

Rabbim bizi hicret eden muhacirlerin imanına ulaştırsın!Hayatımızın hicretleri,bedirleri,uhudları,hendeklerinde yardımcımız olsun ve bizleri hiç bırakmasın


Yılbaşımızın İslam alemine mübarek olmasını arzu ederken sitedeki tüm müslümanların yeni yılını kutluyor, esenlik ve mutluluk dolu dualarının kabul, amellerinin makbul, Allah (c.c.)'un razı olduğu bir yıl geçirmelerini diliyorum.

Hicri yenı yılımız ve Muharremi Şerif ayımız mübarek olsun.

Hıcrı Yenı Yılımızın Ümmete....kendimize..toplumumuza Diriliş Olmasını Cenabı Hakdan Dilerim....

Bütün İslam Aleminin Ve Sadakat Aleminin Hicri Yeni Yılını Tebrik Eder, Hayırlara Vesile Olmasını Mevlamızdan Niyaz Ederim.

Yeni hicri yılın bütün ümmeti muhammede ve sadakat ailesine hayırlara vesile olması dileğiyle .Yeni yılınız kutlu olsun.
 
Geri
Top