• Merhaba Ziyaretçi.
    "Minimalist Fotoğraflar" konulu yarışmamız başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de yarışmada görmek istiyoruz...

2012 Laguna Seca Mustang

BeReNN

Alyam?
Özel üye
2012 Laguna Seca Mustang
2012 Laguna Seca Mustang Modeli

Ford , onun ile kazanan devam ediyor Mustang ve sanatçısını içine birkaç yeni modelleri tanıtan olacak . Ford, bir bakıma, kendi markası ile çok dikkatli ve BOSS 302 gibi klasik bir isim tanıtan önce her türlü önlemi almıştır.

Orijinal Mustanglar kendi vadede boyunca birçok farklı stilleri kullanılabilir ve bazı en ünlü Shelby , BOSS ve Bullit sürümleri. Ford, bu yeni Mustang mimarisini tanıttı, çok mevcut olan Shelby GT500 spec ve bir yarış pisti etrafında biraz saygı emretti. 2012 için, Ford tabloya bir daha takip odaklı bir deneyim getirecek BOSS 302 sürümü hakkında resmi bilgi verdi.

Orijinal BOSS 302 Trans-am yarış serisi için inşa edilmiş ve vücudun daha Hafifleştirilmiş ve shaker hood ile birlikte komple bir 4.9-litre V8 yer aldı. Yeni model GT modeli temel 5.0-litre V8 kullanacak, ancak yüksek düzeyde bir performans sunmak için önemli ölçüde yükseltilmiş oldu.
 
Geri
Top