• Merhaba Ziyaretçi.
    "Minimalist Fotoğraflar" konulu yarışmamız başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de yarışmada görmek istiyoruz...

2012 Lancer Evolution

BeReNN

Alyam?
Özel üye
2012 Lancer Evolution
Lancer Evolution 2012
Lancer Evolution



Mitsubishi Lancer Evo ölümü raporlar oldukça abartılı olmuştur. Şirket fanbase alınan şaşırtıcı olmayan bir şekilde öfkeli bir tepki sonra, Mitsubishi, görünüşte onun amiral gemisi ralli savaşçı öldürmek için kararını tersine döndü.

Mitsubishi, şu anda dünyada gelişmekte olan çevre dostu yeni görüntüsü ile Evrim vahşi performans ve kült durumu görüntü dengelemek için bir yol bulmak gerekir. Evo X hala kullanılabilir olacak, fakat yeni nesil hayranları Evo binlerce sürpriz farklı bir yöne şey "evrim".

Bir basın açıklamasında, Mitsubishi Motors Corporation Küresel İcra Kurulu Başkanı Osamu Masuko, belki de Evo sonlandırıldı ve automaker yeni nesil araç için planları olduğunu asla gösterir. Yeni pazar yanıt otomobil talepleri Masuko yorum, "daha önce olduğu gibi aynı şekilde Lancer Evolution konsept ilerleyen düşünüyor, ancak farklı bir yönde gelişmeye Lancer Evolution modelini bulmak için."

Hibrid veya elektrikli araç teknolojisini içerebilir önceki söylentiler, bu otomobilin geleceğine yön ve "ilgili teknolojileri", daha sonraki bir tarihte açıklanacak edeceği ek açıklamalar daha olası görünüyor.

Lancer-Evolution3.webp

Lancer-Evolution.webp
 
Geri
Top