• Merhaba Ziyaretçi.
    "Minimalist Fotoğraflar" konulu yarışmamız başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de yarışmada görmek istiyoruz...

2013 İlkbahar/Yaz Ayakkabı Trendleri

Papatya

V.I.P
V.I.P

Metalik trend​

i7OoYaR.webp

Metalik ayakkabılar 2013 ilkbaharının trendlerinden biri. Gümüş rugan ayakkabılar ve sandaletler moda haftalarından ve podyumlardan caddelere taşınacağa benziyor.

Külçe topuklar​

stc4NEh.webp
Kalın topuklar da birçok defile de göze çarpanlardan. Chanel, Erdem, Bottega Veneta ve bir çok markanın defilesinde bizim beğendiklerimizden oldu. Bu ayakkabılar bazen ağır gibi görünen platformlarla da birleşecek.

Kısa kare topuklar​

9IWjQUF.webp
Minik kısa topuklar sandaletlere dekoratif bir dokunuş katmış. Yüksek topuklu giyemeyenlere duyrulur.


 


Sivri burunlar

2013 yılının en önemli trendi sviri burunlar. Sivri burunları düz renklerin dışında dorelerde, desenlerde ve sandaletlerde göreceğiz.

Decoratif platformlar

Platform topuklular rahat ve trend parçalar. Bu sezon platform topukları hasırlı iplerle veya düz olarak değil de oyuntulularla ve figürlerle göreceğiz.

Gladyatör sandaletler

Bir kaç sezondur kendinden söz ettiren bu ayakkabılar diz altında sona eriyor. Bu sezon şerit halinde göreceğimiz bu ayakkabılar yine çok konuşulacak.

Yılan derisi ayakkabılar

Yılan derisi ayakkabılar renkgarenk karşımıza çıkıyo. Yeşilin ağırlıklı olarak tercih edildiği öğrendiğimiz hayvan baskıları en sevilen trendlerden olacak. Bizden söylemesi!

Baskılar

İlkbaharda kıyafetler kadar ayaklarda renkli. Baskılar sivri burun ve şeri sandaletlerle buluşuyor.
 
Geri
Top