• Merhaba Ziyaretçi.
    "Minimalist Fotoğraflar" konulu yarışmamız başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de yarışmada görmek istiyoruz...

2013 İlkbahar/Yaz Hangi Etekler Moda?

Papatya

V.I.P
V.I.P


Güneşli ya da yağmurlu hiç fark etmez. Etrafta eteklerle dolaşabileceğiz artık! Ofise şık gidebilmek ya da özel bir geceye ışıltı katmak etekler sayesinde mümkün olacak. Elegan, seksi, buğulu ve rengarenk bir sezon geliyor.

Gossip Girl dizisi sona erse de etkileri sürüyor. Serena Van Der Woodsen karakterini canlandıran Blake Lively'nin dizide giydiği mini ve ultra seksi etekleri hepimiz çok beğendik. Baskılar, desenler, ışıltılar ve kıvrımların üzerinizde harika durduğu o etekler olacak 2013 ilkbaharında. Bakalım hangileriymiş!

Payetli etekler

Pastel renklerde etekler daimi tercihiniz olmalı bahar aylarında. Mini ve kalçayı saran formu üzerine giyeceğiniz ipek oversize bluzla dengelenebilir.

Desenli etekler

İyi havaların gelmesiyle pantolonlardan kurtulma zamanı da yaklaşıyor. Taptaze bir görünüm için desenli etekleri denemeye değer.

Bu etekler evaze inişleriyle düz tişörtlerle spor ve şık kombinler oluşturmak için harika bir parça.

Büyük pililer

Pembe tonları baharın sevimliliğini ve yüksek enerjisini yansıtan tonlar. Yüksek bel büyük pilili eteklerin hiçbir zaman modası geçmez.

Güneşli bir günde pembe tonlarında bu dalgalı etekleri deneyin.

Gold detaylar

Gold detayları taşımak istediğiniz parça eteklerse çizgi formunu ve etnik detayları bir arada sergileyin.

Beyaz, siyah, pudra tonundaki üstlerle günün ve gecenin birinicisi siz olabilirsiniz. Bu bahar bu garanti!

Noktalı etekler

Her rengi siyahla birleştirmek isteyenler için nokta efektli rengarnek etekler önerimiz. Bu bahar ofis, günlük hayatta hata doğum günlerinde bile kullanabileceğiniz bir mini etek.

Kombinlerde sitahın ağırlığını sevenler için yerinde bir trend.


 
Geri
Top