• Merhaba Ziyaretçi.
    "Minimalist Fotoğraflar" konulu yarışmamız başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de yarışmada görmek istiyoruz...

2013 Yılı Gelinlik Modelleri

yaren*

Herşey olması gerektiği gibi ;)
Özel üye
Gelinlik Modelleri 2013

Düğün günü bütün genç kızların en mükemmel görünmek istedikleri gündür. Bu eşsiz günde göz kamaştırmak, harikulade görünmek ve herkesi büyüleyecek kadar güzel olmak için gelinlik seçimi son derece önemlidir. Genç kızların gelinlik seçimini yaparken vücut yapılarına en uygun gelinliği tercih etmeleri gerekir. Bunun için gelin adaylarının vücut yapılarını tanımaları gerekir. Her kadının vücut şekli aynı değildir. Bazı kadınların vücut yapıları dikdörtgen, bazı kadınların vücut yapıları üçgen tiplidir. Kimi kadınlarda armudi tipli vücut şekline sahiptir. Gelinlik seçimi yapmadan önce gelin adayı kendi vücut şeklini belirlemeli ve kendi bedenine en uygun modeli seçmelidir.

Maalesef gelin adaylarının pek çoğu beden şekillerini göz önünde bulundurmazlar. Modelini beğendikleri gelinliği seçerler ve satın alırlar ya da diktirirler. Bunda acemi olmalarının payı büyüktür. Bu nedenle genç kızlar düğün öncesinde mutlaka bir profesyonelden yardım almalıdır. Aksi takdirde üzerlerinde güzel durmayacak bir gelinliği tercih edebilirler ve en güzel günlerinde en büyük pişmanlıklarını yaşayabilirler.

gelinlik.webp

gelinlik2.webp
 
Geri
Top