KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Mys 2014 #1 Sevdiğim bir arkadaşımla Üsküdar turundan arta kalanlar..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Mys 2014 #5 Resimlerin hepsi çok güzel Senin çıtırlar ayrı bir güzel tabi çok sevimliler
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Mys 2014 #6 ZeyNoO dediki: Resimlerin hepsi çok güzel Senin çıtırlar ayrı bir güzel tabi çok sevimliler Genişletmek için tıklayın... Öyleler alıştılar kafes kapağı hep açık hiç kapatmıyoruz.. kendileri gezip gezip geri giriyolar..kafesin etrafından ayrılmıyorlar..
ZeyNoO dediki: Resimlerin hepsi çok güzel Senin çıtırlar ayrı bir güzel tabi çok sevimliler Genişletmek için tıklayın... Öyleler alıştılar kafes kapağı hep açık hiç kapatmıyoruz.. kendileri gezip gezip geri giriyolar..kafesin etrafından ayrılmıyorlar..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Mys 2014 #7 KıRMıZı dediki: Öyleler alıştılar kafes kapağı hep açık hiç kapatmıyoruz.. kendileri gezip gezip geri giriyolar..kafesin etrafından ayrılmıyorlar.. Genişletmek için tıklayın... Evet kafesin üstünde oturmalarından belli Çok sevimli ve mini minnacıklar
KıRMıZı dediki: Öyleler alıştılar kafes kapağı hep açık hiç kapatmıyoruz.. kendileri gezip gezip geri giriyolar..kafesin etrafından ayrılmıyorlar.. Genişletmek için tıklayın... Evet kafesin üstünde oturmalarından belli Çok sevimli ve mini minnacıklar
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Mys 2014 #8 ZeyNoO dediki: Evet kafesin üstünde oturmalarından belli Çok sevimli ve mini minnacıklar Genişletmek için tıklayın... Çok sevimli ve minnaklar ve hafta sonları beni uyutmuyorlar...pır pır dolanıyorlar odanın içinde..
ZeyNoO dediki: Evet kafesin üstünde oturmalarından belli Çok sevimli ve mini minnacıklar Genişletmek için tıklayın... Çok sevimli ve minnaklar ve hafta sonları beni uyutmuyorlar...pır pır dolanıyorlar odanın içinde..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Mys 2014 #9 KıRMıZı dediki: Çok sevimli ve minnaklar ve hafta sonları beni uyutmuyorlar...pır pır dolanıyorlar odanın içinde.. Genişletmek için tıklayın... Yatarkende kapatmıyor musun kafesin kapılarını Ben gece ses olurda karanlıkta ürkerler duvara çarparlar diye kapatıyorum Bizimkiler dumuyor yerlerinde
KıRMıZı dediki: Çok sevimli ve minnaklar ve hafta sonları beni uyutmuyorlar...pır pır dolanıyorlar odanın içinde.. Genişletmek için tıklayın... Yatarkende kapatmıyor musun kafesin kapılarını Ben gece ses olurda karanlıkta ürkerler duvara çarparlar diye kapatıyorum Bizimkiler dumuyor yerlerinde