• Merhaba Ziyaretçi.
    "Minimalist Fotoğraflar" konulu yarışmamız başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de yarışmada görmek istiyoruz...

2014 Yeni Yeni Mini Cooper

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Ünlü ve beğenilen modelin yeni nesli, piyasada mevcut olan son modeline göre hem daha uzun, hem de daha geniş bir otomobil olacak. Ayrıca daha uzun bir kaputa ev sahipliği yapmaya hazırlanan araç, alt gövdesini tavanına bağlayan direklerde de incelmeye gidecek. Bu değişikliklerin yanı sıra daha küçük bir ön ızgara ile karşımıza çıkacak olan 2014 MINI Cooperın iç kabininde en dikkat çekici ve sıradışı özelliklerden biri olan konsolun ortasında konumladırılmış hız göstergesi, yerini geleneksel bir araç gereç takımına bırakıyor olacak.

Zaten yollara çıktığı 2001 yılından beri tasarım çizgisini koruyan aracın büyük bir değişiklikle ortaya çıkmasını kimse kimse beklemiyordu. Ancak gövdeyi çevreleyen plastik koruma, A sütununun altında konumlandırılmış sinyaller ve farlar önceki mini modellerini andırsa da MINI Vision ortaya konumlandırılmış ikiz egzoz ve biraz daha sivriltilmiş ön bölümü ve gizlenmiş kapı kolları gibi detaylarla farklılık yaratıyor.

Mini Cooper yeni konsept Video...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini kabul etmelisiniz.
Daha detaylı bilgi için çerezler sayfamızı inceleyin.
 
Geri
Top