RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 17 Eyl 2014 #1 Ev Aksesuarı modelleri 2015 3 uzman trent tahmincisine göre 2015 Ev Aksesuarında bu yıl uzak doğu hakim .Özellikle Çinden çok etkilenilmiş..Ayrıca büyük altın saplı abajurlar da bu yılın trentlerinden
Ev Aksesuarı modelleri 2015 3 uzman trent tahmincisine göre 2015 Ev Aksesuarında bu yıl uzak doğu hakim .Özellikle Çinden çok etkilenilmiş..Ayrıca büyük altın saplı abajurlar da bu yılın trentlerinden
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Eyl 2014 #2 2015 de senden düğün bekliyoruz @RUZG4R evini yeni trendlere göre döşe gelip görelim
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Eyl 2014 #3 KıRMıZı dediki: 2015 de senden düğün bekliyoruz @RUZG4R evini yeni trendlere göre döşe gelip görelim Genişletmek için tıklayın... Düğün tek başına yapılmıyor kankam bunun için bide gelin gerekli hem ben evlenmeyeceğim birlikte yaşayacağım ..
KıRMıZı dediki: 2015 de senden düğün bekliyoruz @RUZG4R evini yeni trendlere göre döşe gelip görelim Genişletmek için tıklayın... Düğün tek başına yapılmıyor kankam bunun için bide gelin gerekli hem ben evlenmeyeceğim birlikte yaşayacağım ..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Eyl 2014 #4 RUZG4R dediki: Düğün tek başına yapılmıyor kankam bunun için bide gelin gerekli hem ben evlenmeyeceğim birlikte yaşayacağım .. Genişletmek için tıklayın... bu hayallerden sıyrıl ruzgar ben ayakkabımın altına adını yazmadığımdan ötürü o iş zor evlenmeyı bırak birlikte yasama işi de yaş
RUZG4R dediki: Düğün tek başına yapılmıyor kankam bunun için bide gelin gerekli hem ben evlenmeyeceğim birlikte yaşayacağım .. Genişletmek için tıklayın... bu hayallerden sıyrıl ruzgar ben ayakkabımın altına adını yazmadığımdan ötürü o iş zor evlenmeyı bırak birlikte yasama işi de yaş
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Eyl 2014 #5 yaaaa ınanmıyorum sımdı baktım da cıddı cıddı yazmışım ben senı yaaahaha foto atıcam