Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Arl 2020 #1 Lanetli bir yılı geride bıraktık Gireceğimiz yeni yıla buradan nasıl seslenmek istersiniz?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 31 Arl 2020 #2 2021 sana ümitle, aşkla, sevgiyle bakıyorum sakın 2020 gibi yanlış yapmayasın. ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Arl 2020 #3 KaderKatibi dediki: 2021 sana ümitle, aşkla, sevgiyle bakıyorum sakın 2020 gibi yanlış yapmayasın. ? Genişletmek için tıklayın... Amin ? İnşallah bize kelek yapmaz
KaderKatibi dediki: 2021 sana ümitle, aşkla, sevgiyle bakıyorum sakın 2020 gibi yanlış yapmayasın. ? Genişletmek için tıklayın... Amin ? İnşallah bize kelek yapmaz
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 31 Arl 2020 #5 Sevdiklerimize sağlıkla kocaman sarılabilelim mesafeler son bulsun huzur sağlık neşe mutkuluk dolu bir yıl ol lutfennn
Sevdiklerimize sağlıkla kocaman sarılabilelim mesafeler son bulsun huzur sağlık neşe mutkuluk dolu bir yıl ol lutfennn
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 31 Arl 2020 #6 Bize saglik, mutluluk, huzur getir ve sevdiklerimizi goturme ?
Masaru Özel Üye Özel üye 31 Arl 2020 #7 İnsanlığa huzur ve adalet getirmesini diliyorum. Umarım savaşsız bir yıl olur...
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Arl 2021 #8 Şaka maka bir yılı daha geride bırakıyoruz bu konuyu actığım daha dün gibi ya Git bir daha gelme ama bu yılı da aratma demek isterim,zamların olmadığı ,ekonominin düzeldiği bir yıl olsun
Şaka maka bir yılı daha geride bırakıyoruz bu konuyu actığım daha dün gibi ya Git bir daha gelme ama bu yılı da aratma demek isterim,zamların olmadığı ,ekonominin düzeldiği bir yıl olsun
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Arl 2021 #9 Ne çabuk geldin ne çabuk gidiyorsun Kalsaydın karpuz kesecektik
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Arl 2021 #10 yilmaz27 dediki: Ne çabuk geldin ne çabuk gidiyorsun Kalsaydın karpuz kesecektik Genişletmek için tıklayın... Daha geç sayılmaz hala kesebiliriz karpuz yok ama kavun var bende
yilmaz27 dediki: Ne çabuk geldin ne çabuk gidiyorsun Kalsaydın karpuz kesecektik Genişletmek için tıklayın... Daha geç sayılmaz hala kesebiliriz karpuz yok ama kavun var bende