KynrcL Katılımcı 21 Mrt 2013 #1 Aramızdaki tek fark 46 yerine 47 kromozomlu olmaları! 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü kutlu olsun! Bir gülümsemiz yeter onlara..
Aramızdaki tek fark 46 yerine 47 kromozomlu olmaları! 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü kutlu olsun! Bir gülümsemiz yeter onlara..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Mrt 2013 #2 onlar da bizim çocuklarımız onlar da bizim evlatlarımız hepsine kucak dolusu çiçekler
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Mrt 2013 #3 Bizlerden beklentileri yok onlar kendi hayatlarını gayet güzel idame ettirebiliyorlar.Bu güzel kardeşlerimizin günlerini kutluyorum .
Bizlerden beklentileri yok onlar kendi hayatlarını gayet güzel idame ettirebiliyorlar.Bu güzel kardeşlerimizin günlerini kutluyorum .
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 21 Mrt 2013 #4 Farkında olalım ve bilinçlenelim diyorum...Tüm çocuklarımızın yavrularımızın günlerini kutluyorum...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 21 Mrt 2018 #6 Özel büyüklerim, küçüklerim, kardeşlerim sizleri seviyoruz. Her zaman yanınızdayız... Gerçek dostlar, kromozom saymazlar...
Özel büyüklerim, küçüklerim, kardeşlerim sizleri seviyoruz. Her zaman yanınızdayız... Gerçek dostlar, kromozom saymazlar...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 20 Mrt 2021 #7 alemdar dediki: Özel büyüklerim, küçüklerim, kardeşlerim sizleri seviyoruz. Her zaman yanınızdayız... Gerçek dostlar, kromozom saymazlar... Genişletmek için tıklayın... Saygıyla...
alemdar dediki: Özel büyüklerim, küçüklerim, kardeşlerim sizleri seviyoruz. Her zaman yanınızdayız... Gerçek dostlar, kromozom saymazlar... Genişletmek için tıklayın... Saygıyla...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 21 Mrt 2022 #8 DELİBALTA Muharrem dediki: Özel büyüklerim, küçüklerim, kardeşlerim sizleri seviyoruz. Her zaman yanınızdayız... Gerçek dostlar, kromozom saymazlar... Genişletmek için tıklayın... Saygıyla...
DELİBALTA Muharrem dediki: Özel büyüklerim, küçüklerim, kardeşlerim sizleri seviyoruz. Her zaman yanınızdayız... Gerçek dostlar, kromozom saymazlar... Genişletmek için tıklayın... Saygıyla...
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 21 Mrt 2022 #9 Down Sendromlu çocukların insani değerleri yüksektir, yalan nedir bilmezler, yürekleri sevgi doludur ve sevgileri karşılıksızdır. Down sendromu bir hastalık değildir. Size bulaşmaz. Korkmayın
Down Sendromlu çocukların insani değerleri yüksektir, yalan nedir bilmezler, yürekleri sevgi doludur ve sevgileri karşılıksızdır. Down sendromu bir hastalık değildir. Size bulaşmaz. Korkmayın