Artemis Özel Üye Özel üye 27 Arl 2020 #1 Mutlaka gidilmesi gerekn efsane bşr yer oldupunu düşünüyorum bugünkü sorumuzda bir yer adı isteniyor ? Resimde gördüğünüz bu park sizce nerededir? A) los angeles B) florida C) Washington D) New york
Mutlaka gidilmesi gerekn efsane bşr yer oldupunu düşünüyorum bugünkü sorumuzda bir yer adı isteniyor ? Resimde gördüğünüz bu park sizce nerededir? A) los angeles B) florida C) Washington D) New york
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Arl 2020 #2 Binaların yüksekliği Amerika şehirlerinden biri olduğunu hemen yansıtıyor ama acaba hangisi? Upvote 0 Downvote
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Arl 2020 #3 Ben biraz düşüneyim ? Upvote 0 Downvote
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Arl 2020 #4 C) Washington diyorum Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 27 Arl 2020 #5 New York Central Park değil mi Upvote 3 Downvote Çözüm
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Arl 2020 #6 D şıkkı New York diyorum. Aslında parkın adını biliyorum da hangi şehirde olduğunu bilmiyorum. Şehrin ortasında kalan Central Park çok meşhur. Ama hangi şehir tereddütlüyüm. Upvote 0 Downvote
D şıkkı New York diyorum. Aslında parkın adını biliyorum da hangi şehirde olduğunu bilmiyorum. Şehrin ortasında kalan Central Park çok meşhur. Ama hangi şehir tereddütlüyüm.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 27 Arl 2020 #7 Ben a diyorum ? Upvote 0 Downvote
Simurg 😉 Özel üye 27 Arl 2020 #9 Kesinlikle New York meşhur Central Park bir filmde bu açıdan görüntü vardi ? Upvote 0 Downvote
Artemis Özel Üye Özel üye 28 Arl 2020 #10 DOĞRU CEVABIMIZ NEW YORK @Sentinus u cevabı doğru bildiği için tebrik ediyor ve en iyi cevap seçiyorum ? Upvote 1 Downvote
DOĞRU CEVABIMIZ NEW YORK @Sentinus u cevabı doğru bildiği için tebrik ediyor ve en iyi cevap seçiyorum ?