dderya kOkOşŞ V.I.P 15 Ags 2014 #1 5 dakikalık bir otobüs yolculuğu için beş dakika durakta beklemektense yirmi dakika yürümeyi mi tercih edersiniz? yürüyerek kendinizi yormak yerine otobüsü 5 dk bekleyerek ulaşmayı mı?
5 dakikalık bir otobüs yolculuğu için beş dakika durakta beklemektense yirmi dakika yürümeyi mi tercih edersiniz? yürüyerek kendinizi yormak yerine otobüsü 5 dk bekleyerek ulaşmayı mı?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Ags 2014 #5 Hava durumuna da bağlı ama 20dk için otobüse binmem genelde
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ags 2014 #6 Yürümekten nefret ederim ama otobüsten de öyle yine de böyle bir durumda otobüs derim. Gerçi benim tercihim kesinlikle kendi arabam olur. Bu konuda baya ün saldım zaten
Yürümekten nefret ederim ama otobüsten de öyle yine de böyle bir durumda otobüs derim. Gerçi benim tercihim kesinlikle kendi arabam olur. Bu konuda baya ün saldım zaten
dderya kOkOşŞ V.I.P 15 Ags 2014 #7 ben de yürüyorum böyle durumlarda. otobüs kullanmaya mahkum olduğum için bu eziyetleri yıllardır çekiyorum :/ aktarma üstüne aktarma..
ben de yürüyorum böyle durumlarda. otobüs kullanmaya mahkum olduğum için bu eziyetleri yıllardır çekiyorum :/ aktarma üstüne aktarma..
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 15 Ags 2014 #8 yürürümde her gun 1 saat bıle beklıyorum mesafe uzak yurunmuyor peder bırakırsa kendımı sanslı hıssedıyorum yoksa çileeee.
yürürümde her gun 1 saat bıle beklıyorum mesafe uzak yurunmuyor peder bırakırsa kendımı sanslı hıssedıyorum yoksa çileeee.