k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 4 Nsn 2009 #2 Şeker duruyorlar gibi Çocukları pek sevmem ama şu şeker birşeymiş
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 4 Nsn 2009 #4 Ben sevmem hatta gıcık kaparım Sürekli ağlayan birini kim sever ki
Schweppes Forum Tutkunu 5 Nsn 2009 #5 Çocuk sevmeyen birine daha önce bu sevgiyi aşıladım ama bikez daha uraşamıcağım kusra bkma çok şekerler ama bebekle kötü bi anım var
Çocuk sevmeyen birine daha önce bu sevgiyi aşıladım ama bikez daha uraşamıcağım kusra bkma çok şekerler ama bebekle kötü bi anım var
Gizemli Cadi Forum Gururu 5 Nsn 2009 #6 Onlar sürekli ağlamıyolar ki ..... Hem merve de Çocukları sevmeyeni sevmiyo.....muş...Bi yerlerde okumuştum..Bence ufaktan ufaktan sevmeye başla...
Onlar sürekli ağlamıyolar ki ..... Hem merve de Çocukları sevmeyeni sevmiyo.....muş...Bi yerlerde okumuştum..Bence ufaktan ufaktan sevmeye başla...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Tem 2010 #10 Canlarım yerim ben sizi Hele yeni doğan bebekler herşeyden habersiz öyle şaşkın şaşkın etrafa bakınıyolarki Bütün bebekler çok tatlı
Canlarım yerim ben sizi Hele yeni doğan bebekler herşeyden habersiz öyle şaşkın şaşkın etrafa bakınıyolarki Bütün bebekler çok tatlı