YoRuMSuZ
Biz işimize bakalım...
Aslında pek facebook ile işim olmaz ama bir zamanlar forumumuzda bulunan bir arkadaşımız öyle sözler paylaşıyor ki tümü acılı sözler grubunda. Birkaç tanesini paylaşayım istedim...
- Sevilip de sevmeyeni seven affetsin... Sevmeyip de seviyorum diyeni Allah affetsin.
- Sen benim Yaradan'dan ötürü yaradılanı sevişimsin. Bir adım gelene on adım gidişimsin. Ve herkesi oldugu gibi kabul edişimsin. Sen benim bugünüme şükür, yarına dua edişim, azla yetinişim, coğa göz dikmeyişim ve sen benim kapanmayan avuc icimsin...
- Kimi sevsem, onun hep uzakta bir sevdiği vardı, unutamadığı ilk aşkı ya da onu terk edip giden sevgilisi. Kimi derinden sevsem, o da bir başkasını derinden hatırlardı. Öylesine çok sevdim ki onları, başkalarına duydukları sevgiyi anlatmalarını, sessizce, içim acıyla kanayarak dinledim. Beni yitirmekten hiç korkmadılar: çünkü onlara göre fazla iyiydim;bu yüzden ilk anda vazgeçilebilirdi benden.
- Sana bugün bir kurban kestim, hâlâ akıyor ve acıyor bileklerim...
- Seven sevilseydi bu kadar mutsuzluk olmazdı.. Mutsuzluk olduğuna göre sevdiğim kadar sevilmiyorum demektir. Canın cehenneme şair adam!!
- O başkasını öper sen resimlerini öpersin. O başkasıyla konuşur sen eski konuşmalarını okursun. O başkasına bu bizim şarkımız olsun der sen onu hatırlatan tüm şarkıları dinlersin. O başkasına sarılır sende yokluğuna sarılır uyursun.
- Gözlerim doldu yine.. Birazdan ağlarim.. Onca yalana inat yine susarim...
- Silah sesinden sonra mesajınızı bırakabilirsiniz...
- O ağlasa ben ölürüm... Ama ben ölsem onun ruhu duymaz...
- Ben onun gülüşüne öldüm.. O benim öldüğüme güldü.