vitamin e, kuru baklagiller, afrodizyak besinler, baharatlar, vitamin b, istridye, kuşkonmaz
Baharatlar: Nane , Tarçın, Kekik, Vanilya, Susam, Köri, Kırmız biber, Ginseng, ısırgan tohumu
Kuru yemişler:Kayısı, Fındıkı, fıstık, ceviz, badem, İncir
Sebzeler: Sarımsak, Havuç , Roka, Kuşkonmaz
Kuru baklagiller ( Mercimek)
Meyvalar : Muz,Greyfurt, çilek, Kivi
Hayvansal Gıdalar: İstridye, Hindi , Havyar ,Yoğurt
Diğerekmez, Çikolata, Bal, arı poleni
Vitaminler:E ve B vit
Baharatlar: Nane , Tarçın, Kekik, Vanilya, Susam, Köri, Kırmız biber, Ginseng, ısırgan tohumu
Kuru yemişler:Kayısı, Fındıkı, fıstık, ceviz, badem, İncir
Sebzeler: Sarımsak, Havuç , Roka, Kuşkonmaz
Kuru baklagiller ( Mercimek)
Meyvalar : Muz,Greyfurt, çilek, Kivi
Hayvansal Gıdalar: İstridye, Hindi , Havyar ,Yoğurt
Diğerekmez, Çikolata, Bal, arı poleni
Vitaminler:E ve B vit