Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Mys 2016 #1 Hep ağzımız tatlanmaz dimi biraz da ekşilensin Erik severler, buyursun. Tuzu sizden ben tuz kullanmıyorum
Hep ağzımız tatlanmaz dimi biraz da ekşilensin Erik severler, buyursun. Tuzu sizden ben tuz kullanmıyorum
dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Mys 2016 #2 Ayyyyy çok teşekkürler zeynooo çok canım çektiiiii tuzsuz yenir mi hiç zeynocumm çok gıcırdatıyo dişleri tuz olmaynca
Ayyyyy çok teşekkürler zeynooo çok canım çektiiiii tuzsuz yenir mi hiç zeynocumm çok gıcırdatıyo dişleri tuz olmaynca
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Mys 2016 #3 dderya dediki: Ayyyyy çok teşekkürler zeynooo çok canım çektiiiii tuzsuz yenir mi hiç zeynocumm çok gıcırdatıyo dişleri tuz olmaynca Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun canım
dderya dediki: Ayyyyy çok teşekkürler zeynooo çok canım çektiiiii tuzsuz yenir mi hiç zeynocumm çok gıcırdatıyo dişleri tuz olmaynca Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun canım
r0se Forum Onuru Özel üye 12 Mys 2016 #4 Kütür kütür Tuza bas at ağzına vallahi canım çekti Afiyet olsun Zeynoocum bizim yerimizede ye
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Mys 2016 #5 Afitap dediki: Kütür kütür Tuza bas at ağzına vallahi canım çekti Afiyet olsun Zeynoocum bizim yerimizede ye Genişletmek için tıklayın... Bir ben basamıyorum o tuza
Afitap dediki: Kütür kütür Tuza bas at ağzına vallahi canım çekti Afiyet olsun Zeynoocum bizim yerimizede ye Genişletmek için tıklayın... Bir ben basamıyorum o tuza
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 12 Mys 2016 #6 Afiyet olsun zeyno ilk kez yiyorsan mevsimin ilk meyvesini yerken dilek tut derler
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 12 Mys 2016 #8 dderya dediki: Aaa bu dilek tutma olayını bilmiyodum dikkat edicem artık Genişletmek için tıklayın... Evet canim mevsimin ilk meyvesini tezgahlarda gorupte yemeye niyetlendigin an dilek tut kabul olurmus oyle bir inanc iste bazen eglence olsun diye aklima gelirse bende tutarim dilek
dderya dediki: Aaa bu dilek tutma olayını bilmiyodum dikkat edicem artık Genişletmek için tıklayın... Evet canim mevsimin ilk meyvesini tezgahlarda gorupte yemeye niyetlendigin an dilek tut kabul olurmus oyle bir inanc iste bazen eglence olsun diye aklima gelirse bende tutarim dilek
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 12 Mys 2016 #9 Tuz tüketimine dikkat edin arkadaşlar. Türkiye ortalaması günlük 15 gram tuz tüketimi varmış osayki sağlıklı olan günde ortalama 1 gram tuz imiş. Eriği tuzdan uzak tutunuz.
Tuz tüketimine dikkat edin arkadaşlar. Türkiye ortalaması günlük 15 gram tuz tüketimi varmış osayki sağlıklı olan günde ortalama 1 gram tuz imiş. Eriği tuzdan uzak tutunuz.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Mys 2016 #10 Gönülçelen dediki: Afiyet olsun zeyno ilk kez yiyorsan mevsimin ilk meyvesini yerken dilek tut derler Genişletmek için tıklayın... Bende ilk deda duydum Ama o an benim aklıma bilsemde gelmezdi sanırım
Gönülçelen dediki: Afiyet olsun zeyno ilk kez yiyorsan mevsimin ilk meyvesini yerken dilek tut derler Genişletmek için tıklayın... Bende ilk deda duydum Ama o an benim aklıma bilsemde gelmezdi sanırım