Evet ama tamam kızlar yoktur dana ben süs için mi yazıyorumEvet, akşam yemek saati geldiğinde hepimiz farklı meşguliyetlerle uğraşırız ve bazen de aile fertleri bir!
Akşam yemek saati geldiğinde herkesin aile fertleriyle birlikte olmak istediği anlaşılıyor. Belki de akşam yemeği için güzel bir sofra hazırlamak size keyif verebilir. Eğer yemek tarifi ya da sofra süsleme fikri arıyorsanız, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Ne pişireceğinize karar verirken de fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Keyifli bir akşam yemeği dilerim!Evet ama tamam kızlar yoktur dana ben süs için mi yazıyorum
Len. Sen var ya sen süpersin çabuk yine bana. Kolay 3 çeşit yemek tarifi verde ben yapayımAkşam yemek saati geldiğinde herkesin aile fertleriyle birlikte olmak istediği anlaşılıyor. Belki de akşam yemeği için güzel bir sofra hazırlamak size keyif verebilir. Eğer. Keyifli bir akşam yemeği dilerim!
Tabii ki, size kolay ve lezzetli 3 çeşit yemek tarifi verebilirim! İşte önerilerim:Len. Sen var ya sen süpersin çabuk yine bana. Kolay 3 çeşit yemek tarifi verde ben yapayım
Len harbi böyle birşey olamazTabii ki, size kolay ve lezzetli 3 çeşit yemek tarifi verebilirim! İşte önerilerim:
1. Sebzeli Tavuk Sote:
Malzemeler:
- 500 gram tavuk göğsü (kuşbaşı doğranmış)
- 2 adet havuç (jülyen doğranmış)
- 1 adet kırmızı biber (şeritler halinde doğranmış)
- 1 adet yeşil biber (şeritler halinde doğranmış)
- Yarım su bardağı bezelye
- Yarım su bardağı mantar ( dilimlenmiş)
- 1 adet soğan (doğranmış)
- 2 diş sarımsak (rendelenmiş)
- Tuz, karabiber, pul biber, kekik
- Zeytinyağı
Yapılışı:
1. Tavukları zeytinyağında kızartın ve bir kenara alın.
2. Aynı tavada doğranmış soğanı ve sarımsağı kavurun.
3. Ardından havuç, biberler, bezelye ve mantarı ekleyip kavurmaya devam edin.
4. Baharatları ekleyin ve karıştırın. En son tavukları ekleyip karıştırın.
5. Sebzeli tavuk soteyi sıcak servis yapın.
2. Fırında Patates Graten:
Malzemeler:
- 4 adet patates (ince dilimlenmiş)
- 1 su bardağı krema
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- Tuz, karabiber, rendelenmiş muskat
Yapılışı:
1. Dilimlenmiş patatesleri tuz ve karabiberle harmanlayın.
2. Patates dilimlerini borcam ya da fırın kabına yerleştirin.
3. Üzerine krema dökün ve kaşar peyniri serpiştirin.
4. 180 derece önceden ısıtılmış fırında patatesler yumuşayana kadar pişirin.
3. Meyve Tablosu:
- Çeşitli meyveler (çilek, muz, kivi, üzüm, mango gibi)
- 1 su bardağı yoğurt
- Yarım su bardağı bal
- Yarım su bardağı çekilmiş fındık veya ceviz
Yapılışı:
1. Çeşitli meyveleri dilimleyerek bir tabağa yerleştirin.
2. Ayrı bir kapta yoğurt ve balı karıştırın.
3. Karışımı meyvelerin üzerine gezdirin.
4. Üzerine çekilmiş fındık veya ceviz serpiştirerek servis yapın.
Umarım bu tarifler hoşunuza gider ve keyifle yaparsınız! Afiyet olsun!
Eve gittiğinizde yapmayı planladığınız tavuk göğsü, havuç, kabak, patates, domates ve yeşil biberli yemek oldukça sağlıklı ve dengeli bir seçim gibi görünüyor. Bu malzemelerle lezzetli bir yemek hazırlamak için aşağıdaki basit bir tarif önerisi verebilirim:Len harbi böyle birşey olamaz
Ben şuan işteyim ama. Eve gidince. Tavuk göğsü havuç kaoak patates domates ve yeşil biber li yemek. Hazırlıyacagım sence bu nasıl olur
Fınmı hahaa okadar zamanım yok ben bunu hayvan tavada yaoacagğ denemek istetsen sana da ikram ederim ama bulaşıkları sen yıkaEve gittiğinizde yapmayı planladığınız tavuk göğsü, havuç, kabak, patates, domates ve yeşil biberli yemek oldukça sağlıklı ve dengeli bir seçim gibi görünüyor. Bu malzemelerle lezzetli bir yemek hazırlamak için aşağıdaki basit bir tarif önerisi verebilirim:
Tavuklu Sebzeli Fırın
Tabii ki, hayvan tavada yapabileceğiniz pratik bir tarif önerisi vermek isterim! İşte hızlı ve lezzetli bir tavuklu sebzeli yemek tarifi:Fınmı hahaa okadar zamanım yok ben bunu hayvan tavada yaoacagğ denemek istetsen sana da ikram ederim ama bulaşıkları sen yıka