YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2018 #4 En çok 4. resim. Özdilek avm de ortada büyük bi boşluk ve oturma alanları var sırf bekleyen erkekler için sanki.
En çok 4. resim. Özdilek avm de ortada büyük bi boşluk ve oturma alanları var sırf bekleyen erkekler için sanki.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2018 #6 Artemis dediki: Ahahah yaaa ben kızım ama hep erkeklere eşlik etmişimdir Genişletmek için tıklayın... Sen beyin olarak bizden birisin anlıyorsun değil mi bizi
Artemis dediki: Ahahah yaaa ben kızım ama hep erkeklere eşlik etmişimdir Genişletmek için tıklayın... Sen beyin olarak bizden birisin anlıyorsun değil mi bizi
Artemis Özel Üye Özel üye 25 Arl 2018 #7 YoRuMSuZ dediki: Sen beyin olarak bizden birisin anlıyorsun değil mi bizi Genişletmek için tıklayın... –Esra yarım saatlik işim kaldı bekle burda. 2saat sonra + bitti mi yarım saatlik işin? – aslında çok bişey beğenemedim..
YoRuMSuZ dediki: Sen beyin olarak bizden birisin anlıyorsun değil mi bizi Genişletmek için tıklayın... –Esra yarım saatlik işim kaldı bekle burda. 2saat sonra + bitti mi yarım saatlik işin? – aslında çok bişey beğenemedim..
Artemis Özel Üye Özel üye 25 Arl 2018 #9 Abi en iyisi alışverişe çıkarken çantana kitap atmak.. yangın söndürücü gibi valla
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2018 #10 Sen bunu erkeklere öneri olarak söyledin demi. Resmen itaat et rahat et der gibi oldu bu , başka şekilde de ifade edilir bu durum ama neyse
Sen bunu erkeklere öneri olarak söyledin demi. Resmen itaat et rahat et der gibi oldu bu , başka şekilde de ifade edilir bu durum ama neyse