Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Hzr 2021 #1 Kıyafet alışverişleri mağazadan ,ayakkabı bazen mağaza bazen de esnaftan ,kitapları çoğunlukla esnaftan alıyorum . Ya sizler?
Kıyafet alışverişleri mağazadan ,ayakkabı bazen mağaza bazen de esnaftan ,kitapları çoğunlukla esnaftan alıyorum . Ya sizler?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Hzr 2021 #2 Genellikle giyim olayı avmlerden, elektronik alışverişlerini internetten yapıyorum. Diğer alışverişlerden pek anlamam.
Genellikle giyim olayı avmlerden, elektronik alışverişlerini internetten yapıyorum. Diğer alışverişlerden pek anlamam.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Hzr 2021 #3 Ben genelikle avm lerden aliyorum herseyi ama bazarda gezmeye bayiliyorum ve not bazardaki seyleri daha cok seviyorum bakmayi
Ben genelikle avm lerden aliyorum herseyi ama bazarda gezmeye bayiliyorum ve not bazardaki seyleri daha cok seviyorum bakmayi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 15 Hzr 2021 #4 Bu işlerle hanım ilgileniyor yanında eşlik etmeye çalışıyorum
OBir MEB Özel üye 15 Hzr 2021 #6 En kolay ulaşabildiğim yerlerden alıyorum. Ürün türüne göre değişiyor ama son zamanlarda pek içimden gelmese de internetten birkaç alışveriş yaptım.
En kolay ulaşabildiğim yerlerden alıyorum. Ürün türüne göre değişiyor ama son zamanlarda pek içimden gelmese de internetten birkaç alışveriş yaptım.
Simurg 😉 Özel üye 15 Hzr 2021 #8 Her yerden, nerede ne beğenirsem benim için alışveriş bahanesidir Ama alışveriş olayını aslında pek sevmem
Her yerden, nerede ne beğenirsem benim için alışveriş bahanesidir Ama alışveriş olayını aslında pek sevmem
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Hzr 2021 #9 Haha Heralda bütün erkekler ayni ))) birinizde alis veris yapmasini seviyorum diyin ya