yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 20 Ags 2009 #1 Jeriko abimizin babası rahatsızlanmış. Umarım yapılan tedaviyle ameliyata falan gerek kalmadan sıhhatini kavuşur. Allah acil şifalar versin inşallah=G
Jeriko abimizin babası rahatsızlanmış. Umarım yapılan tedaviyle ameliyata falan gerek kalmadan sıhhatini kavuşur. Allah acil şifalar versin inşallah=G
küçüğüm Aktif 20 Ags 2009 #2 Geçmiş olsun...İnşallah sağlığına çabuk kavuşur...allah yardımcınız olsun...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Ags 2009 #3 Cok cok gecmis olsun Jeriko Allah sifalar versin...
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 20 Ags 2009 #5 Bu Mübarek ramazan ayında allah acil şifalar nasip etsin babanıza
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 21 Ags 2009 #8 yeşüLL dediki: Jeriko abimizin babası rahatsızlanmış. Umarım yapılan tedaviyle ameliyata falan gerek kalmadan sıhhatini kavuşur. Allah acil şifalar versin inşallah=G Genişletmek için tıklayın... Amin.Bütün hastalara Allah acil şifalar versin.
yeşüLL dediki: Jeriko abimizin babası rahatsızlanmış. Umarım yapılan tedaviyle ameliyata falan gerek kalmadan sıhhatini kavuşur. Allah acil şifalar versin inşallah=G Genişletmek için tıklayın... Amin.Bütün hastalara Allah acil şifalar versin.
wien06 V.I.P V.I.P 21 Ags 2009 #10 Jeriko konuyu yeni gördüm. Cok gecmis olsun insallah Baban en kisa eski sagligina kavusur. Tekrar cok gecmis olsun.
Jeriko konuyu yeni gördüm. Cok gecmis olsun insallah Baban en kisa eski sagligina kavusur. Tekrar cok gecmis olsun.