• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Alternatif bir resim ekleme sitesi

• Konuyu açan Konuyu açan jeriko
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

jeriko

Özel Üye
Özel üye
Benim özellikle birden fazla resim eklemem gerektiğinde kullanıdığım çok kullanışlı bir resim upload sitesi.En büyük avantajı 10 adet resmi bir anda ekleme imkanı vermesi ve resimleri çok uzun süre saklaması.Tavsiye ederim.

Not: Site geçerliliğini kaybetmiştir. Bu nedenle link silindi.

Hocam bu site güvenilir mi. Hiç süre tuttunuz mu. Çoğu site belli süre sonra ya internet sahnesinden çekiliyor veya dosyaları siliyor. Upload sitelerinde genellikle gelir/gider dengesi gider ağırlıklı ve sponsor bulamıyorlar.

Ben de en çok xxxxxxxxxxxxx sitesini kullanıyorum. Dosya yükleme sayısı konusunda bir sınırlama yok. 100 tane resmi aynı anda upload edebiliyorsunuz ve kendiniz klasörler oluşturabiliyorsunuz. Tek dezavantaşı üyelik gerektiriyor olması.

Mesajınız üzerine bir araştırma yaptım.Daha önce üye olduğım bir foruma bu site ile eklediğim resimlere baktım.14.12.2007 de (xxxxxxxxxxxxxxxxxx)

eklediğim aşağıdaki fotoğrafı buldum.Aslında daha eskileri olduğunu hatırlıyorum ama o konulara forumda ulaşamadım.

Geri