Hecem Özel Üye Özel üye 18 Nsn 2016 #1 Resim iletecektim @dderya ya ama özel mesaj gönderemiyorum neden neden neden ama nedennnnnn
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Nsn 2016 #2 Hecem dediki: Resim iletecektim @dderya ya ama özel mesaj gönderemiyorum neden neden neden ama nedennnnnn Genişletmek için tıklayın... Özel mesaj için 10 gün ve 100 mesaj kuralı var canım Mesajlarını 100 e tamamlamalısin Ama derya gelince ilgilenir konuyla resmi iletirsin buralarda kal Upvote 0 Downvote
Hecem dediki: Resim iletecektim @dderya ya ama özel mesaj gönderemiyorum neden neden neden ama nedennnnnn Genişletmek için tıklayın... Özel mesaj için 10 gün ve 100 mesaj kuralı var canım Mesajlarını 100 e tamamlamalısin Ama derya gelince ilgilenir konuyla resmi iletirsin buralarda kal
Hecem Özel Üye Özel üye 18 Nsn 2016 #3 Ufff daha benim 43 mesajım var bugün tamamlamalıyım Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Nsn 2016 #4 Hiç zor değil tamamlarsin tabii yalnız oyunlar mesaj sayısını arttırmıyo Upvote 0 Downvote
Hecem Özel Üye Özel üye 18 Nsn 2016 #5 nazenin dediki: Hiç zor değil tamamlarsin tabii yalnız oyunlar mesaj sayısını arttırmıyo Genişletmek için tıklayın... Az önce olayı çözdüm tatlım bakıyorum mesaj sayım artmıyor hımm hımmm yaptım hemen. Upvote 0 Downvote
nazenin dediki: Hiç zor değil tamamlarsin tabii yalnız oyunlar mesaj sayısını arttırmıyo Genişletmek için tıklayın... Az önce olayı çözdüm tatlım bakıyorum mesaj sayım artmıyor hımm hımmm yaptım hemen.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Nsn 2016 #6 Hecem dediki: Az önce olayı çözdüm tatlım bakıyorum mesaj sayım artmıyor hımm hımmm yaptım hemen. Genişletmek için tıklayın... Yeni konular açabilirsin beğendiğin konulara yorum yazabilirsin Olmadı böyle laf uzatır bu konu altında yaparız yüzü Upvote 0 Downvote
Hecem dediki: Az önce olayı çözdüm tatlım bakıyorum mesaj sayım artmıyor hımm hımmm yaptım hemen. Genişletmek için tıklayın... Yeni konular açabilirsin beğendiğin konulara yorum yazabilirsin Olmadı böyle laf uzatır bu konu altında yaparız yüzü
Hecem Özel Üye Özel üye 18 Nsn 2016 #7 Bana pek bi mantıklı geldi bir süre oyunlardan uzak duruyorum. Hem benim sayende özel mesaj olayını herkes çözmüş oldu demi. Upvote 0 Downvote
Bana pek bi mantıklı geldi bir süre oyunlardan uzak duruyorum. Hem benim sayende özel mesaj olayını herkes çözmüş oldu demi.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Nsn 2016 #8 evet bilmeyenelere yararlı bir konu oldu E hadi o zamn senden yeni konular bekliyorum Upvote 0 Downvote
Hecem Özel Üye Özel üye 18 Nsn 2016 #9 Yola çıktım bile tatlım kararlıyım bu iş bugün hallolacak Upvote 0 Downvote
dderya kOkOşŞ V.I.P 18 Nsn 2016 #10 Hecem dediki: Resim iletecektim @dderya ya ama özel mesaj gönderemiyorum neden neden neden ama nedennnnnn Genişletmek için tıklayın... Kuzumm profilime biraktigin adresten aldim resmi, profil msjini da sildim yarisma baslamadan resmin gorunmesin diye :* Upvote 0 Downvote
Hecem dediki: Resim iletecektim @dderya ya ama özel mesaj gönderemiyorum neden neden neden ama nedennnnnn Genişletmek için tıklayın... Kuzumm profilime biraktigin adresten aldim resmi, profil msjini da sildim yarisma baslamadan resmin gorunmesin diye :*