Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Nsn 2013 #2 Hepside çok güzel ama papatyalar daha bir güzel Eline emeğine sağlık ablam
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Nsn 2013 #4 Baharın kokusu resimlere de yansımış ne güzel. Harika görüntüler, emeğine sağlık, objektifine de sağlık hatta
Baharın kokusu resimlere de yansımış ne güzel. Harika görüntüler, emeğine sağlık, objektifine de sağlık hatta
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 30 Nsn 2013 #5 Evet bulunduğum yer çok güzeldi. Bahar ayrı bir guzel . Cıvıl cıvıl, rengarenk,.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Mys 2014 #7 Her sene memlekete gittiğimde mutlaka uğradığımız Delice ırmağının bir kolu.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Mys 2014 #8 Yine aynı ırmaktan farklı bir kare. Burada ayrıca köyümüz sakinleri ve çevre köyler balık tutuyorlar.
Yine aynı ırmaktan farklı bir kare. Burada ayrıca köyümüz sakinleri ve çevre köyler balık tutuyorlar.
cemree =)=) V.I.P 7 Mys 2014 #9 abla bu fotoğraflar tamm yarışmalık olmuş yaaa çok güzel ellerine sağlık
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Mys 2014 #10 @cemree canım yarışmaya özel çekim yaptım. Gerçi elimdekilerde güzeldi ama yinede özel ve yakında çektiğim bir fotograf olsun istedim. Hatasız göndermek için pc ye geçince göndereceğim sana
@cemree canım yarışmaya özel çekim yaptım. Gerçi elimdekilerde güzeldi ama yinede özel ve yakında çektiğim bir fotograf olsun istedim. Hatasız göndermek için pc ye geçince göndereceğim sana