cemree =)=) V.I.P 10 Arl 2013 #1 Ankara'ya yağan ilk kardan bir kaç görüntü paylaşıyorum. Bazıları net olmayabilir arabada hareket halindeydim =)=)
Ankara'ya yağan ilk kardan bir kaç görüntü paylaşıyorum. Bazıları net olmayabilir arabada hareket halindeydim =)=)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Arl 2013 #4 Tanıdığım yerler var resimlerde Özledim karı yıllar var ki doğal kar görmedim...
cemree =)=) V.I.P 10 Arl 2013 #5 YoRuMSuZ dediki: Tanıdığım yerler var resimlerde Özledim karı yıllar var ki doğal kar görmedim... Genişletmek için tıklayın... Ankara'ya davet edelim o zaman sizi adminim =)
YoRuMSuZ dediki: Tanıdığım yerler var resimlerde Özledim karı yıllar var ki doğal kar görmedim... Genişletmek için tıklayın... Ankara'ya davet edelim o zaman sizi adminim =)
cemree =)=) V.I.P 10 Arl 2013 #7 YoRuMSuZ dediki: Memnuniyetle gelirim Genişletmek için tıklayın... Bekleriz
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 10 Arl 2013 #8 Nasıl özlemişim Ankara'yı,sadece ülkemin değil,benim yüreğiminde başkentidir Ankara...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Arl 2013 #9 Ankaram güzel Ankaram her haliyle güzel ve özeldir. Karı ayrı güzel, yağmuru ayrı .