yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Mys 2022 #1 Antep fıstıği Île Ünlü Ìlimiz NeresidirBilene Büyük Ödül Var
zevzek zevzek® Özel üye 25 Mys 2022 #2 yesim434 dediki: Antep fıstıği Île Ünlü Ìlimiz NeresidirBilene Büyük Ödül Var Genişletmek için tıklayın... Gaziantep gece gece piyango vurdu Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Antep fıstıği Île Ünlü Ìlimiz NeresidirBilene Büyük Ödül Var Genişletmek için tıklayın... Gaziantep gece gece piyango vurdu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Mys 2022 #3 zevzek dediki: Gaziantep gece gece piyango vurdu Genişletmek için tıklayın... Degil Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Mys 2022 #5 Hayir bilemedin kesinliklee degil Upvote 0 Downvote
zevzek zevzek® Özel üye 25 Mys 2022 #6 yesim434 dediki: Hayir bilemedin kesinliklee degil Genişletmek için tıklayın... En yüksek rezerv Şanlıurfa yer fıstığı Osmaniye de drama Gaziantep adından da olacağı üzere orası olması gerekmezmiydi Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Hayir bilemedin kesinliklee degil Genişletmek için tıklayın... En yüksek rezerv Şanlıurfa yer fıstığı Osmaniye de drama Gaziantep adından da olacağı üzere orası olması gerekmezmiydi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Mys 2022 #7 zevzek dediki: En yüksek rezerv Şanlıurfa yer fıstığı Osmaniye de drama Gaziantep adından da olacağı üzere orası olması gerekmezmiydi Genişletmek için tıklayın... bizler fistigi ordan bildigimiz öyle biliyoruz ama degil iste bende yeni ögrendim ) Upvote 0 Downvote
zevzek dediki: En yüksek rezerv Şanlıurfa yer fıstığı Osmaniye de drama Gaziantep adından da olacağı üzere orası olması gerekmezmiydi Genişletmek için tıklayın... bizler fistigi ordan bildigimiz öyle biliyoruz ama degil iste bende yeni ögrendim )
zevzek zevzek® Özel üye 25 Mys 2022 #8 yesim434 dediki: bizler fistigi ordan bildigimiz öyle biliyoruz ama degil iste bende yeni ögrendim ) Genişletmek için tıklayın... Şam da diyorlar ama orayı daha almadık Siirt ?? Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: bizler fistigi ordan bildigimiz öyle biliyoruz ama degil iste bende yeni ögrendim ) Genişletmek için tıklayın... Şam da diyorlar ama orayı daha almadık Siirt ??
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Mys 2022 #9 Diyarbakır Upvote 0 Downvote