yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 21 Arl 2012 #1 Kışları şiddetli soğuklarda karla kapanan araba camları hayatımızı zorlaştırır. Bunun da kolayı var. Arabanızın camlarını ikiye böldüğünüz elma ile silerseniz camlarınız kar tutmaz Bu kadar...
Kışları şiddetli soğuklarda karla kapanan araba camları hayatımızı zorlaştırır. Bunun da kolayı var. Arabanızın camlarını ikiye böldüğünüz elma ile silerseniz camlarınız kar tutmaz Bu kadar...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 22 Arl 2012 #2 Hımm ilginç bir bilgi. Sabahları o soğukta kar temizlemek zor oluyordu
Esr3 Özel Üye Özel üye 22 Arl 2012 #4 bende foto moto cikacak diye bekliyorum. megersem bildigimiz elmayi bölüp onunla camlarimizi silecekmisiz iyimis denemek lazim. tesekkürler
bende foto moto cikacak diye bekliyorum. megersem bildigimiz elmayi bölüp onunla camlarimizi silecekmisiz iyimis denemek lazim. tesekkürler
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Arl 2012 #5 @Esr3 aynı beklenti içine bende girdim resimsizmiş meğer ) Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 22 Arl 2012 #6 Eee bunu daha önce söyleseydin ya. Neyse artık buraya kar yağmaz. Önümüzde ki kış unutmazsam yaparım.
Eee bunu daha önce söyleseydin ya. Neyse artık buraya kar yağmaz. Önümüzde ki kış unutmazsam yaparım.