Paradoks ... Elif ... Özel üye 23 Ekm 2012 #1 Duzuşuma , birtaneme benim gözbebeğime pırlanta yüzük sözüm vardı Atasayın özel bir koleksiyonundan pırlanta yüzüğün arazcım
Duzuşuma , birtaneme benim gözbebeğime pırlanta yüzük sözüm vardı Atasayın özel bir koleksiyonundan pırlanta yüzüğün arazcım
Paradoks ... Elif ... Özel üye 23 Ekm 2012 #3 -araz- dediki: hahaaa saol duzuşum en sonunda yaptırdım zorla da olsa Genişletmek için tıklayın... Ama küstün öyle sert cevap verdin diye kalbim nasıl pıt pıt attı sen biliyomusun maynak
-araz- dediki: hahaaa saol duzuşum en sonunda yaptırdım zorla da olsa Genişletmek için tıklayın... Ama küstün öyle sert cevap verdin diye kalbim nasıl pıt pıt attı sen biliyomusun maynak
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Ekm 2012 #4 Bal dediki: Ama küstün öyle sert cevap verdin diye kalbim nasıl pıt pıt attı sen biliyomusun maynak Genişletmek için tıklayın... olur mu canım emek etmıs konu bıle acmıssınne sert cevabı sen yanlıs anlamıssın şekeyyy
Bal dediki: Ama küstün öyle sert cevap verdin diye kalbim nasıl pıt pıt attı sen biliyomusun maynak Genişletmek için tıklayın... olur mu canım emek etmıs konu bıle acmıssınne sert cevabı sen yanlıs anlamıssın şekeyyy
Paradoks ... Elif ... Özel üye 23 Ekm 2012 #6 Tabi tabi ) duzuşuma benimm herşey feda olsun artık birazdan patron gelip beni işten kovarsa senin işyerine gelir orda çalışırım
Tabi tabi ) duzuşuma benimm herşey feda olsun artık birazdan patron gelip beni işten kovarsa senin işyerine gelir orda çalışırım
BeReNN Alyam? Özel üye 23 Ekm 2012 #8 Bal dediki: araz görmemişim Genişletmek için tıklayın... Bu çok güzelmiş
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Ekm 2012 #10 tamam @Bal budur artık seni pırlanta konusunda azad ediyorum Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014