aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 10 Hzr 2013 #1 2006 dan beri devam eden 7 sezonluk 290 bölümlük bir dizi ...
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Hzr 2013 #3 Sil baştan hep aynı şeylerin oynandığını düşündüğüm, Çocuklar Duymasın'ın Selami'sinin "Çoban" karakterinde oynadığı dizi.
Sil baştan hep aynı şeylerin oynandığını düşündüğüm, Çocuklar Duymasın'ın Selami'sinin "Çoban" karakterinde oynadığı dizi.
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 10 Hzr 2013 #5 Rıza Baba Ve ekibi nerde..... Yazısıyla direnişe çağırılan ekibin dizisi..
felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Hzr 2013 #6 O kadar figüran kullandılar ki sanırım bir ben oynamadım o dizi de dedirtiyor insana
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Tem 2015 #9 aslann dediki: Sonunda finalini gördüğümüz dizi... Genişletmek için tıklayın... Yalnız kanal D final yapmış başka bi kanalda devam edecekmiş bn öyle duydum
aslann dediki: Sonunda finalini gördüğümüz dizi... Genişletmek için tıklayın... Yalnız kanal D final yapmış başka bi kanalda devam edecekmiş bn öyle duydum