H hayallerim Üyecik 1 Ekm 2012 #1 Merhaba ARKADAŞLAR 1973 yıllarında 50.yıl lisesinde okumuş arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Ekm 2012 #2 hayallerim dediki: Merhaba ARKADAŞLAR 1973 yıllarında 50.yıl lisesinde okumuş arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıklayın... Hosgeldiniz forumumuza..umarim bulursunuz arkadaslarinizi...burdanbulmaniz biraz zor olucak sanirim...
hayallerim dediki: Merhaba ARKADAŞLAR 1973 yıllarında 50.yıl lisesinde okumuş arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıklayın... Hosgeldiniz forumumuza..umarim bulursunuz arkadaslarinizi...burdanbulmaniz biraz zor olucak sanirim...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Ekm 2012 #3 Hoşgeldiniz aramıza Yalnız arkadaşlarınızı burada bulmanız zor biraz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ekm 2012 #4 hayallerim dediki: Merhaba ARKADAŞLAR 1973 yıllarında 50.yıl lisesinde okumuş arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıklayın... Samsun 50. yıl lisesi mi bu? Kaç yılında kuruldu bilmiyorum ama Samsun'daki 50. yıl lisesi ise bahsi geçen yer orada görev yapanlardan tanıdıklarım var.
hayallerim dediki: Merhaba ARKADAŞLAR 1973 yıllarında 50.yıl lisesinde okumuş arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıklayın... Samsun 50. yıl lisesi mi bu? Kaç yılında kuruldu bilmiyorum ama Samsun'daki 50. yıl lisesi ise bahsi geçen yer orada görev yapanlardan tanıdıklarım var.