Arkadaşlarınızla yaptığınız maçta ÇÜŞ, OHA gibi kelimeler kullanılmasına nasıl bakıyorsunuz?

Arkadaşlarınızla yaptığınız maçta ÇÜŞ, OHA gibi kelimeler kullanılmas

• Samimiyet durumuna göre değişir, pek de yakın olmadıklarına söyleyebilirsin.

Oy: 0 0.0%
  • Hergün yüzyüze bakıyoruz, ne olursa olsun ayıptır, söylenmez.

Oy: 3 50.0%
  • Samimiyet durumuna göre değişir, çok yakın olduklarına söyleyebilirsin.

Oy: 2 33.3%
  • İnsanlar yoğun konsantre olduğu zaman bu tür tepkiler olabilir, normaldir.

Oy: 2 33.3%

• Toplam katılan
    6
kahkaha attım sizin yukarıda yazdığınız sözler çoğu halı saha maçında iltifat katagorisinde kalıyor ,bir daha bu konuda anket açmadan bir iki maça gitmeni tavsiye ederim..:DDD
😀 gelelim konuya 25 senelık antirenör eşi olarak ve 22 senelik futbol oynayan Cocuklar annesi olarak +4 senelik de hakem annesi olarak şimdi sence ben maçlara gitmişmidirim😂 sence😊 yukariya argo söz yazmak bu asla olmayacak birşeş çünkü maçlarda. Agiza alınmayaçak sözler kullanılıyor O öyle çümleler kullanarak anket açmak yakışmaz bana😀

Son düzenleme:
😀 gelelim konuya 25 senelık antirenör eşi olarak ve 22 senelik futbol oynayan Cocuklar annesi olarak +4 senelik de hakem annesi olarak şimdi sence ben maçlara gitmişmidirim😂 sence😊 yukariya argo söz yazmak bu asla olmayacak birşeş çünkü maçlarda. Agiza alınmayaçak sözler kullanılıyor O öyle çümleler kullanarak anket açmak yakışmaz bana😀
Herkesin bildiği ama söyleyemediği bir konuda benim anket açmam ne kadar doğru olur:)))) bu konu burada böylece kalsın barim..:DDD

Geri