yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Mrt 2021 #1 Artemis Sözde değil özde olmalı sevgiler, sözle değil yürekten verilmeli hediyeler. Doğum günün kutlu olsun.
Artemis Sözde değil özde olmalı sevgiler, sözle değil yürekten verilmeli hediyeler. Doğum günün kutlu olsun.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Mrt 2021 #2 Doğum günün kutlu olsun Artemis, sağlık huzur diliyorum bundan sonraki hayatında.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 29 Mrt 2021 #3 Dogum gunun kutlu olsun @Artemis . Basariyla dolu bir ömür diliyorum sana ???
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Mrt 2021 #4 nice mutlu yillara @Artemis
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Mrt 2021 #5 Sağlıklı mutlu nice yıllara ablam?ben de sanq geçmiş olsun konusu açmayı düşünüyordum aslında ? İki dileğide buradan gerçekleştirelim o vakit
Sağlıklı mutlu nice yıllara ablam?ben de sanq geçmiş olsun konusu açmayı düşünüyordum aslında ? İki dileğide buradan gerçekleştirelim o vakit
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 29 Mrt 2021 #6 Mutlu yıllar kardeşim RABBİM sağlıklı huzurlu mutlu bir gelecek nasip etsin
Simurg 😉 Özel üye 29 Mrt 2021 #7 Her gün ayrı mutluluk yaşatsın yeni yaşında sana. Mutlu yıllar dilerim
Artemis Özel Üye Özel üye 29 Mrt 2021 #8 herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum beni çok mutlu ettiniz ??
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Mrt 2021 #9 Mutlu yıllar kuzumm ? hayırlı bir yaş olsun Rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin inşallah
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Mrt 2021 #10 Sağlıklı huzurlu mutlu yaşlara, doğum günün kutlu olsun canım. ?❤