yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Ksm 2021 #2 Tanışmak kısmet olmadı rahmetiyle
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 15 Ksm 2021 #3 Oy kullanmamakla beraber yaş ilerledikçe tanımı ve hissiyatı değişiyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Ksm 2021 #4 merakettim dediki: Oy kullanmamakla beraber yaş ilerledikçe tanımı ve hissiyatı değişiyor Genişletmek için tıklayın... Bi yaziyi okuyanda seni 70 lik ihriyar sanicak
merakettim dediki: Oy kullanmamakla beraber yaş ilerledikçe tanımı ve hissiyatı değişiyor Genişletmek için tıklayın... Bi yaziyi okuyanda seni 70 lik ihriyar sanicak
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 15 Ksm 2021 #5 yesim434 dediki: Bi yaziyi okuyanda seni 70 lik ihriyar sanicak Genişletmek için tıklayın... Hocam benim kalbim 70lik ihtiyar. Sırf gönlün olsun diye yazdım Son düzenleme: 15 Ksm 2021
yesim434 dediki: Bi yaziyi okuyanda seni 70 lik ihriyar sanicak Genişletmek için tıklayın... Hocam benim kalbim 70lik ihtiyar. Sırf gönlün olsun diye yazdım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Ksm 2021 #6 merakettim dediki: Hocam benim kalbim 70lik ihtiyar. Sırf gönlün olsun diye yazdım Genişletmek için tıklayın... Ben nediyeyim artik Ahin gitmis vahin kalmis ya ama bir tafsiyem olsun hadi yasin kac olursa olsun hic önemi yok önemli olan hissetigin yastir ) yinede bence biraz gen düsün ya )
merakettim dediki: Hocam benim kalbim 70lik ihtiyar. Sırf gönlün olsun diye yazdım Genişletmek için tıklayın... Ben nediyeyim artik Ahin gitmis vahin kalmis ya ama bir tafsiyem olsun hadi yasin kac olursa olsun hic önemi yok önemli olan hissetigin yastir ) yinede bence biraz gen düsün ya )
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Ksm 2021 #7 Aşk gelip geçici olduğundan pek önemsemediğim bi duygu mühim olan sevgi ve saygı.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 17 Ksm 2021 #10 Ben kendimi bu konuda karamsar sanarken çoğu "yaşıtım" benden daha beter durumda. En azından ben aşka inanıyorum. O bana inanmasa bile
Ben kendimi bu konuda karamsar sanarken çoğu "yaşıtım" benden daha beter durumda. En azından ben aşka inanıyorum. O bana inanmasa bile