Sürgün Sevdam Özel Üye Özel üye 19 Ekm 2012 #6 emegine saglik hepsi birbirinden güzel paylasimin icin tskler...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 23 Ekm 2012 #7 Ne diyeyim, hepsi çok başarılı çalışma... Emeğine yüreğine sağlık...
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Ekm 2012 #8 alemdar dediki: Ne diyeyim, hepsi çok başarılı çalışma... Emeğine yüreğine sağlık... Genişletmek için tıklayın... senden de beklıyoruz bı kac sey
alemdar dediki: Ne diyeyim, hepsi çok başarılı çalışma... Emeğine yüreğine sağlık... Genişletmek için tıklayın... senden de beklıyoruz bı kac sey
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 23 Ekm 2012 #9 -araz- senden de beklıyoruz bı kac sey Genişletmek için tıklayın... O kadar güzel çalışmalar paylaşıyorsun ve paylaşıyor ki arkadaşlar... Hepsi bana da tercüman oluyor... O yüzden bende bu renkli tören geçidine tüm sadeliğimle eşlik ediyorum... (etmeye çalışıyorum) Teşeşkkürler...
-araz- senden de beklıyoruz bı kac sey Genişletmek için tıklayın... O kadar güzel çalışmalar paylaşıyorsun ve paylaşıyor ki arkadaşlar... Hepsi bana da tercüman oluyor... O yüzden bende bu renkli tören geçidine tüm sadeliğimle eşlik ediyorum... (etmeye çalışıyorum) Teşeşkkürler...
AHSEM ....EnDl-LeS.... 28 Şbt 2013 #10 Ek dosyayı görüntüle 9520 Eklentiler 13101_10151342703898722_2100068131_n.webp 31.1 KB · Gösterim: 411