yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Eyl 2021 #3 GüLüCüKツ dediki: Ahaha eskiden hep haberlere çıkardı bu gibi durumlar Genişletmek için tıklayın... hala bu durumlar var internet olayinda )) bende dedim her yerde var bizim forumda niye olmasin
GüLüCüKツ dediki: Ahaha eskiden hep haberlere çıkardı bu gibi durumlar Genişletmek için tıklayın... hala bu durumlar var internet olayinda )) bende dedim her yerde var bizim forumda niye olmasin
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Eyl 2021 #4 Karı kocanın kaçamak yapayım derken birbiriyle sosyal platformdan tanıştığını, sonrada üzücü sonuçlara sebep olduğunu duymuştum. Bu komik olmuş
Karı kocanın kaçamak yapayım derken birbiriyle sosyal platformdan tanıştığını, sonrada üzücü sonuçlara sebep olduğunu duymuştum. Bu komik olmuş
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Ekm 2021 #5 +Aşkım bana şiir okusana -Yaş 15 buçuk kafamda çıkmış bir uçuk kesinlikle yemem sucuk öptüm seni mucuk mucuk
+Aşkım bana şiir okusana -Yaş 15 buçuk kafamda çıkmış bir uçuk kesinlikle yemem sucuk öptüm seni mucuk mucuk
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Hzr 2022 #6 Her gün farklı geçiyor. Bazı günler seni unutmuş olmayı deniyorum. Bazı günler hala sırılsıklam aşık. Bazı günler de düşünüyorum. Sensizliğin acı fotoğrafını hangi duvara asayım...!
Her gün farklı geçiyor. Bazı günler seni unutmuş olmayı deniyorum. Bazı günler hala sırılsıklam aşık. Bazı günler de düşünüyorum. Sensizliğin acı fotoğrafını hangi duvara asayım...!