P Papatya V.I.P V.I.P 12 Hzr 2015 #2 Evet mi Hayır mı bilmiyorum sorunun cevabı bu değil. Ama aşkta herşey mübahtır.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 12 Hzr 2015 #3 Yalanın hissedilenler veya içinde bulunulan durumla ilgili değil, insanın karakteriyle ilgili olduğunu düşünüyorum..
Yalanın hissedilenler veya içinde bulunulan durumla ilgili değil, insanın karakteriyle ilgili olduğunu düşünüyorum..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 7 Ags 2015 #4 yalan her şekilde yalan.ben rengi olduğunu sanmıyorum güven kaybettirir,üç pembe yalan bir siyah yaptığını düşünürsek hele hiçç gerek yok..
yalan her şekilde yalan.ben rengi olduğunu sanmıyorum güven kaybettirir,üç pembe yalan bir siyah yaptığını düşünürsek hele hiçç gerek yok..
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 8 Tem 2016 #5 Yani küçük pembe yalanlar olabilir. Bi düşünsene bebe askerden bir ay erken gelmiş. +Aşkım erken geldin. -Üstün hizmetlerimden dolayı erken bıraktılar. yada +Aşkım erken geldin. -Basur ameliyatı oldum tatlım.
Yani küçük pembe yalanlar olabilir. Bi düşünsene bebe askerden bir ay erken gelmiş. +Aşkım erken geldin. -Üstün hizmetlerimden dolayı erken bıraktılar. yada +Aşkım erken geldin. -Basur ameliyatı oldum tatlım.