~meLek~
GalataSaray'ım
Astım çok yaygın bir hastalık türüdür. Akciğerleri etkileyerek nefes darlığına yol açar ve soluk almamızı güçleştirir.Şimdi sizlere birkaç bitkisel öneriler sunacağım.
Bal ve oğul otunu karıştırpı içiniz.
İnciri zeytinyağında bir süre bekletip bol bol tüketiniz.
2’şer tutam raven çini, mesleki, sinameki ve 1’er tutam rezene , anason, tarçını toz haline getirin.Bu karışımdan hergün 1 çay kaşığı yutun.
20’şer gram karabaş otu,hatmi çiçeği,meyan kökü,papatya,keten tohumu , okaliptüs, civanperçemi, anason, deniz kadayıfı, çörekotu, ogulotunu 5 su bardağı suda 5 dakika boyunca kaynatınız.Sonra bu karışımı süzünüz. 100 gram süzülmüş bal ile karıştırıp yemeklerden yarım saat önce 1 çay bardağı için. Buna en az 6 ile 8 hafta arasında bir kullanımlık süresi uygulayınız. Çok önemli sonuçlar alacaksınız.Ciddi sonuçlar elde edeceksiniz. Devam ettiğiniz taktirde hastalığın ortadan kalma ihtimalini de göreceksiniz.
Bal ve oğul otunu karıştırpı içiniz.
İnciri zeytinyağında bir süre bekletip bol bol tüketiniz.
2’şer tutam raven çini, mesleki, sinameki ve 1’er tutam rezene , anason, tarçını toz haline getirin.Bu karışımdan hergün 1 çay kaşığı yutun.
20’şer gram karabaş otu,hatmi çiçeği,meyan kökü,papatya,keten tohumu , okaliptüs, civanperçemi, anason, deniz kadayıfı, çörekotu, ogulotunu 5 su bardağı suda 5 dakika boyunca kaynatınız.Sonra bu karışımı süzünüz. 100 gram süzülmüş bal ile karıştırıp yemeklerden yarım saat önce 1 çay bardağı için. Buna en az 6 ile 8 hafta arasında bir kullanımlık süresi uygulayınız. Çok önemli sonuçlar alacaksınız.Ciddi sonuçlar elde edeceksiniz. Devam ettiğiniz taktirde hastalığın ortadan kalma ihtimalini de göreceksiniz.