KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Ekm 2017 #1 Doğduğunuz an gökyüzünün resmi sizin özellikleriniz üzerinde oldukça büyük bir etkiye sahip.. Var mısın burç sohbetleri yapmaya açılar hakkında, gezegenler hakkında konuşmaya.. Nelerden etkilendiğimizi bulmaya...
Doğduğunuz an gökyüzünün resmi sizin özellikleriniz üzerinde oldukça büyük bir etkiye sahip.. Var mısın burç sohbetleri yapmaya açılar hakkında, gezegenler hakkında konuşmaya.. Nelerden etkilendiğimizi bulmaya...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Ekm 2017 #4 buhurdan dediki: medyum kırmızı ile yıldız falları Genişletmek için tıklayın... Fal değil haritana bakıp söylüyor, hiç anlamıyorsun bu işlerden
buhurdan dediki: medyum kırmızı ile yıldız falları Genişletmek için tıklayın... Fal değil haritana bakıp söylüyor, hiç anlamıyorsun bu işlerden
buhurdan Özel Üye Özel üye 18 Ekm 2017 #5 _nehir_ dediki: Fal değil haritana bakıp söylüyor, hiç anlamıyorsun bu işlerden Genişletmek için tıklayın... hah işte tam da o fal olmuyor mu
_nehir_ dediki: Fal değil haritana bakıp söylüyor, hiç anlamıyorsun bu işlerden Genişletmek için tıklayın... hah işte tam da o fal olmuyor mu
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Ekm 2017 #6 buhurdan dediki: hah işte tam da o fal olmuyor mu Genişletmek için tıklayın... Falda biraz fazla yorum katılıyor; bunda her şeyin anlamı, açısı, etkisi belli öyle düşün
buhurdan dediki: hah işte tam da o fal olmuyor mu Genişletmek için tıklayın... Falda biraz fazla yorum katılıyor; bunda her şeyin anlamı, açısı, etkisi belli öyle düşün
buhurdan Özel Üye Özel üye 18 Ekm 2017 #7 _nehir_ dediki: Falda biraz fazla yorum katılıyor; bunda her şeyin anlamı, açısı, etkisi belli öyle düşün Genişletmek için tıklayın... ha o zaman tamam
_nehir_ dediki: Falda biraz fazla yorum katılıyor; bunda her şeyin anlamı, açısı, etkisi belli öyle düşün Genişletmek için tıklayın... ha o zaman tamam
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Ekm 2017 #8 buhurdan dediki: ha o zaman tamam Genişletmek için tıklayın... Bakalım sana da bir gün
buhurdan Özel Üye Özel üye 19 Ekm 2017 #9 _nehir_ dediki: Bakalım sana da bir gün Genişletmek için tıklayın... olabilir sen de anlıyon galiba bu işlerden medyum nehir
_nehir_ dediki: Bakalım sana da bir gün Genişletmek için tıklayın... olabilir sen de anlıyon galiba bu işlerden medyum nehir
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Ekm 2017 #10 buhurdan dediki: olabilir sen de anlıyon galiba bu işlerden medyum nehir Genişletmek için tıklayın... Öğrendim arkadaşlardan bayağı sağolsunlar ama kırmızı daha iyi bakıyor, bilmediğim bayağı detay var benim.
buhurdan dediki: olabilir sen de anlıyon galiba bu işlerden medyum nehir Genişletmek için tıklayın... Öğrendim arkadaşlardan bayağı sağolsunlar ama kırmızı daha iyi bakıyor, bilmediğim bayağı detay var benim.