~~DaLgA~~ Üye 15 Eyl 2011 #1 ARKADAŞLAR ÖNCE SHOPLULARI SONRA AYNI FOTONUN SHOPSUZLARINI KOYDUM... GÖRÜŞ BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM...
ARKADAŞLAR ÖNCE SHOPLULARI SONRA AYNI FOTONUN SHOPSUZLARINI KOYDUM... GÖRÜŞ BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Eyl 2011 #2 Gayet güzel shoplanmış Dalga, ilgi alanıma giren bir konu bu Yanlış anlaşılmasın photoshop olayı yani
Gayet güzel shoplanmış Dalga, ilgi alanıma giren bir konu bu Yanlış anlaşılmasın photoshop olayı yani
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Eyl 2011 #7 İstek üzerine avatar yapabilir misin peki Bana şöyle duygusal bir hava veren nickiminde yazdığı bi avatar yapsan renk vs seçimi sana bırakıyorum Hatta sana forum parası bile gönderirim
İstek üzerine avatar yapabilir misin peki Bana şöyle duygusal bir hava veren nickiminde yazdığı bi avatar yapsan renk vs seçimi sana bırakıyorum Hatta sana forum parası bile gönderirim
~~DaLgA~~ Üye 15 Eyl 2011 #9 hahaha ilk sefer için istemem ama sonrakilere bakarız yani... hemen ayarlıyorum avatarını tatlımcım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Eyl 2011 #10 Teşekkür ederim canım. Sen istemesende ben emeğinin hakkını gönderirim Kolay iş değil photoshop