KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 12 Ksm 2019 #1 Ay'ın Halleri Yeni fotoğraf yarışmamızın konusu Ay İster Dolunay ister Hilal olsun güzel bir ay fotoğrafı çekip bana gönderiyorsunuz.. Yeterli çoğunluğa ulaşınca yarışmayı başlatıyorum. Hadi bakın bu gece Dolunay var bir şansınızı deneyin isterseniz..
Ay'ın Halleri Yeni fotoğraf yarışmamızın konusu Ay İster Dolunay ister Hilal olsun güzel bir ay fotoğrafı çekip bana gönderiyorsunuz.. Yeterli çoğunluğa ulaşınca yarışmayı başlatıyorum. Hadi bakın bu gece Dolunay var bir şansınızı deneyin isterseniz..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 12 Ksm 2019 #2 Vayyy konu super. Kirmizilimmm senden bekledigim bir konu. Firsat buldugumda cekecegim bende bir fotograf. ?
Vayyy konu super. Kirmizilimmm senden bekledigim bir konu. Firsat buldugumda cekecegim bende bir fotograf. ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Ksm 2019 #4 Ben çok kalitesiz bir cep telefonu kullanıyorum bu sıralar muhtemelen sonuncu olmak benim yine kaderim olacak.
Ben çok kalitesiz bir cep telefonu kullanıyorum bu sıralar muhtemelen sonuncu olmak benim yine kaderim olacak.
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Ksm 2019 #6 Ay cidden mükemmel bir konu kesin katılacagım! Umarım güzel bir kare yakalarım
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Ksm 2019 #8 Ben sabaha karşı yakaladım))) veee tabi ki çektim gönderdim bile Kırmızım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 14 Ksm 2019 #10 -araz- dediki: yakalayabılırsem kalıtesız telefonumla cekecegım bakalım. Genişletmek için tıklayın... Senin elinin değdiği herşey güzel olur.. ?
-araz- dediki: yakalayabılırsem kalıtesız telefonumla cekecegım bakalım. Genişletmek için tıklayın... Senin elinin değdiği herşey güzel olur.. ?