• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Babalar Gününüz Kutlu Olsun

felsefe_mi

...!...
Özel üye
babalargn4.webp

Forumumuzun anneleri var fakat babaları var mı bilmiyorum...

Her ne ise... 1 gün atladığımıza göre, babalar gününe girmiş bulunmaktayız ve tüm babalarımızın, baba adaylarımızın bu güzel gününü kutlarım...

Kız babası olmak, savaşmaktan daha zordur derler :)
Yıllardır bu asil görevinden sıkılmayan, dünyanın en kafa adamı, hayatımın erkeği.. bunu okuyamayacak olsan da yazıyorum, babalar günün kutlu olsun :)

Kaybedene kadar kıymeti tam olarak anlaşılamayan tüm babaların gününü kalpten kutluyorum. Varlığı bile dayanılacak sağlam bir kaya gibi...

Tüm babaların ve potansiyel babaların gününü kutluyorum..( : Anne ayrıdır ama babanın yeri apayrıı.. Gerçekten şanslıyım..

Ve yarın babam burda yanımda olacak :)

Baba atadır , baba arkadaştır, baba yol gösterendir , babalar kızlarının kahramanıdır babalar candır ve benim babam bu saydıklarımın hepsinden öte canımdı.. Canım babam mekanın cennet kabrin nur olsun babalar günün kutlu olsun seni seviyorum :( :( :(

Dünyanın en yakışıklı, en anlayışlı, en karizmatik, en sevecen, en tatlı babası seni çok seviyorum.. İyi ki varsınn.

ALLAH nur içinde yatırsın... Canım babam, seni unutmak ne mümkün... Aynı zamanda tüm babalarında gününün bir günle sınırlı kalmaması ve her daim kıymetlerinin bilinmesi ümidiyle...Kutluyorum...

Geri