• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Babama..

• Konuyu açan Konuyu açan Safir
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

Safir

Özel Üye
Özel üye
Babama..

Seni o kadar çok özledim ki yazacağım hiçbir kelime hasretimi anlatmaya yetmez..

Zaman zaman hatıralara ait kutuyu açıyorum.. Neden insan eski yaraları deşip kanatmak ister baba?.. Ben de bu isteğe cevap veriyorum.. Tek tek hepsini çıkarıyorum kutudan.. Herbiri kendine ait yaranın kabuğunu kaldırıyor, kanıyorum....

Kimi pişmanlık oluyor boğazıma ilimik ilmik, kimi öfke olup karışıyor damarlarıma..
En çok "keşke"ler yakıyor canımı.. "Keşke" diyorum hiçbir anlamı olmadığını bile bile.. Bedenim sarsılıyor yüreğimin gözyaşlarına yetişemiyorum..

Sonra yalnızlık.. En acı şekilde farkına varıyorum aslında kalabalıkların içinde bile yalnız olduğumun.. Kendimi kandırmaktan vazgeçiyorum.. Yağmur....

En sona seni bırakıyorum.. Bol köpüklü sade bir kahve pişiriyorum, karşılıklı içiyoruz.. Omzuna yaslanıyorum.. Kokun, kokunu ne kadar da özlemişim.. Sen askerlik anılarını anlatıyorsun, ben seni seyrediyorum.. Sonra benim doğduğum günü anlatıyorsun, çocukluğumu.... Artık çok gerilerde kalmış güzel günleri..

"Şimdiki aklım olsa" diyorum, "şimdi yanımda olsa.."....

.........................

Seni çok seviyorum babam..
Rabbimin rahmeti hepimizin üzerine olsun..

Yazan..Mavi..

Çok teşekkür ederim LostBlue. İkinci kez tekrar okudum. Tebrikler. Yüreğine, kalemine sağlık. Bu yeteneğini kullanmalısın.

Geri