Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Ags 2013 #1 Giyen olur mu bilemicem Sapıklara karşı çıkarılmış bir buluşmuş kendileri Ama fikrimi söylemek gerekirse çok kötü bee Bunun çorap olmadığını anlamayan hakkınızda kötü düşünebilir yani Erkekleri kadınlardan soğutacağı kesin
Giyen olur mu bilemicem Sapıklara karşı çıkarılmış bir buluşmuş kendileri Ama fikrimi söylemek gerekirse çok kötü bee Bunun çorap olmadığını anlamayan hakkınızda kötü düşünebilir yani Erkekleri kadınlardan soğutacağı kesin
cemree =)=) V.I.P 15 Ags 2013 #5 Berbat böyle modamı Olur ya sapıklar bakmasın diye böylemi gezilir bakanı dövsek daha iyi Olmaz mı bundan daha mantıklı bir çözüm = D
Berbat böyle modamı Olur ya sapıklar bakmasın diye böylemi gezilir bakanı dövsek daha iyi Olmaz mı bundan daha mantıklı bir çözüm = D
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Ags 2013 #6 cemree dediki: Berbat böyle modamı Olur ya sapıklar bakmasın diye böylemi gezilir bakanı dövsek daha iyi Olmaz mı bundan daha mantıklı bir çözüm = D Genişletmek için tıklayın... Bilemiyorum Resimde görüldüğü gibi giyen olmuş Ben giyer miyim, giymem zaten ben öyle mini short yada etek falan giymediğim için sorun yok
cemree dediki: Berbat böyle modamı Olur ya sapıklar bakmasın diye böylemi gezilir bakanı dövsek daha iyi Olmaz mı bundan daha mantıklı bir çözüm = D Genişletmek için tıklayın... Bilemiyorum Resimde görüldüğü gibi giyen olmuş Ben giyer miyim, giymem zaten ben öyle mini short yada etek falan giymediğim için sorun yok
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Ags 2013 #8 midem bulandı,çatlak,selilüt olanlara bakamıyorum ben bu çok iğrençti