cemree =)=) V.I.P 25 Tem 2012 #1 Bu kızın resmine bir süre bakınca gözlerindeki halkalar büyüyormuş ve bakan intihar ediyormuş Rivayete göre yapan kız çizip intihar etmiş Düzenleyen yönetici: 12 Mys 2017
Bu kızın resmine bir süre bakınca gözlerindeki halkalar büyüyormuş ve bakan intihar ediyormuş Rivayete göre yapan kız çizip intihar etmiş
Lithiµm Üye 25 Tem 2012 #2 hmm... bekledim bekledim ama aklımın ucundan geçmedi intihar şaka bir yana allah muhafaza...
cemree =)=) V.I.P 25 Tem 2012 #3 Lithiµm dediki: hmm... bekledim bekledim ama aklımın ucundan geçmedi intihar şaka bir yana allah muhafaza... Genişletmek için tıklayın... Baktım bir şey olmuyor forumda test edelim dedim bir de Allah korusun
Lithiµm dediki: hmm... bekledim bekledim ama aklımın ucundan geçmedi intihar şaka bir yana allah muhafaza... Genişletmek için tıklayın... Baktım bir şey olmuyor forumda test edelim dedim bir de Allah korusun
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 12 Mys 2017 #5 buhurdan dediki: şu resmi düzeltin de bi bakalım bakalım neymiş Genişletmek için tıklayın... Sakın intihar etme @buhurdan
buhurdan dediki: şu resmi düzeltin de bi bakalım bakalım neymiş Genişletmek için tıklayın... Sakın intihar etme @buhurdan
buhurdan Özel Üye Özel üye 12 Mys 2017 #6 TeBeSSüm dediki: Sakın intihar etme @buhurdan Genişletmek için tıklayın... ne intihar edecem ya ayrıca gayet sevimli bi kızmış bu
TeBeSSüm dediki: Sakın intihar etme @buhurdan Genişletmek için tıklayın... ne intihar edecem ya ayrıca gayet sevimli bi kızmış bu
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 12 Mys 2017 #7 buhurdan dediki: ne intihar edecem ya ayrıca gayet sevimli bi kızmış bu Genişletmek için tıklayın... Bi daha bak bakalım şaka bir yana intihar edenler akıldan yoksunmus galiba
buhurdan dediki: ne intihar edecem ya ayrıca gayet sevimli bi kızmış bu Genişletmek için tıklayın... Bi daha bak bakalım şaka bir yana intihar edenler akıldan yoksunmus galiba
buhurdan Özel Üye Özel üye 12 Mys 2017 #8 TeBeSSüm dediki: Bi daha bak bakalım şaka bir yana intihar edenler akıldan yoksunmus galiba Genişletmek için tıklayın... sen hayırdır benle derdin ne aynen ya da hazır intihar edecekken kendilerine bi kılıf bulmuş da olabilirler
TeBeSSüm dediki: Bi daha bak bakalım şaka bir yana intihar edenler akıldan yoksunmus galiba Genişletmek için tıklayın... sen hayırdır benle derdin ne aynen ya da hazır intihar edecekken kendilerine bi kılıf bulmuş da olabilirler