Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Hzr 2021 #1 Balığı nasıl pişirir,hangi haliyle tüketirsiniz? Ben genelde kızartıyorum gecen hafta ilk defa buğulama yaptım büyük oğlum ve ben severek yedik tek Fırında da severim ama ev kokacak kokusuyla pişiremiyorum balığı bile dışarıda pişiriyorum düşünün
Balığı nasıl pişirir,hangi haliyle tüketirsiniz? Ben genelde kızartıyorum gecen hafta ilk defa buğulama yaptım büyük oğlum ve ben severek yedik tek Fırında da severim ama ev kokacak kokusuyla pişiremiyorum balığı bile dışarıda pişiriyorum düşünün
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Hzr 2021 #2 Ben hepsini işaretledim gril üzerine guzel yakışıyor balik
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Hzr 2021 #3 yilmaz27 dediki: Ben hepsini işaretledim gril üzerine guzel yakışıyor balik Genişletmek için tıklayın... Evet ya mangal sıkkını koymamışım şimdi ekledim
yilmaz27 dediki: Ben hepsini işaretledim gril üzerine guzel yakışıyor balik Genişletmek için tıklayın... Evet ya mangal sıkkını koymamışım şimdi ekledim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Hzr 2021 #5 Denizden ne çıksa yerim ama limon da isterim. Limon konusunda toplum ikiye bölünmüş durumda ben balıkta limonculardanım
Denizden ne çıksa yerim ama limon da isterim. Limon konusunda toplum ikiye bölünmüş durumda ben balıkta limonculardanım
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Hzr 2021 #6 YoRuMSuZ dediki: Denizden ne çıksa yerim ama limon da isterim. Limon konusunda toplum ikiye bölünmüş durumda ben balıkta limonculardanım Genişletmek için tıklayın... tipki ben bende bende hataaaaaa neyse icecekleri burda yazmayim
YoRuMSuZ dediki: Denizden ne çıksa yerim ama limon da isterim. Limon konusunda toplum ikiye bölünmüş durumda ben balıkta limonculardanım Genişletmek için tıklayın... tipki ben bende bende hataaaaaa neyse icecekleri burda yazmayim
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 26 Hzr 2021 #7 Tavaya yağı koyarım iyice ısınır . atarım balıkları oh mis
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Hzr 2021 #8 YoRuMSuZ dediki: Denizden ne çıksa yerim ama limon da isterim. Limon konusunda toplum ikiye bölünmüş durumda ben balıkta limonculardanım Genişletmek için tıklayın... Bir ara aklımdaydı bu konu bunu ayrı bir tartışma konusu olarak açalım daha önce acmadıysam tabii ki
YoRuMSuZ dediki: Denizden ne çıksa yerim ama limon da isterim. Limon konusunda toplum ikiye bölünmüş durumda ben balıkta limonculardanım Genişletmek için tıklayın... Bir ara aklımdaydı bu konu bunu ayrı bir tartışma konusu olarak açalım daha önce acmadıysam tabii ki
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Hzr 2021 #9 Ben evde yapmıyorum mahalle fırınına yolluyorum harika oluyor
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Hzr 2021 #10 Bugulama ve guvec disinda her turlusunu pisiririm ve severek yerim